Olric11 Bütün vitamin değerlerim normal öncelikle. Arkadaşlarım bebek anneği tanımaya başlayınca saç dökülür diyorlar doğruluk payı varmı 🧐
Fatmanurozgr Olric11 ilk defa duyuyorum 🙄☺️ Ahh bu saçlar yaa Hee yerden saç topluyorum geçen gün arkds önerdi terasn sampuan yeni kullanmaya basldm Bakalm iyi gelck mi ☺️
nazanay Olric11 Benim 4.5 aylikken bir basladi, 1.5 yasina kadar devam etti. Su an durdu gibi, 21 aylik.
Adeviyee Olric11 ben böyle saçma şeylere inanmam hormonlarla ilgili olarak dökülüyordur benim de hamileyken bir telin dökülmezdi şimdi tutam tutam geliyor
Olric11 Nazalpcan bende ilk kez duydum internetde bazı yazılar var anadolu diyişiyle bebek anneyi tanıyınca dökülür diye doğruluk payını merak ettim açıkcası
Olric11 nazanay aaa 😟 değerleriniz normalmı acaba vitaminler felan benim D vitami felan iyi ama acaip dökülüyor
nazanay Olric11 Hic baktirmadim degerlerime ama hangi arkadasimla konussam hep ayni genelde. Illa dokuluyor. Cinko takviyesi alan bir arkadasim, onun bir tik iyi geldigini soylemisti sadece.
Adeviyee Olric11 ikinci ay da falan başladı şimdi dört aylık olacak çok çok dökülüyor mühendisinoğlu var biliyor musunuz o bir şampuan önermişti onu kullanmayı düşünüyorsun