Altntaskadrye Kızlar neredeyse 5 aylık olacağız dönmüyor oyun halısında oynamayı sevmiyor sesli gülmüyor biraz üzülüyorum neden böyle diye 😔
Yagmur52 Altntaskadrye yere koyduğunda soluna oyuncak koy çabaladıgındaaa sen destekle öyle dönsün donmeyi öğrensin benım kız öyle öyle donmeye başladı kolunu kurtaramıyordu başta sonra kurtardı 5 aylıktı komple dönüyordu suan 6 ayı gectık
Cutemom95 Altntaskadrye 5ay 8 günlük ve dönmüyor kızım hiç endişelenmiyorum:) siz de takılmayın bence
afraninannesii Altntaskadrye sağa sola döndürerek egzersiz yaptırın. Mesela oyuncağı tutun ve göz takibi yaptırın. Her bebek aynı olmuyor belki 5.ayda döner☺️
Altntaskadrye Yagmur52 yapıyorum canım ya hemen bunalıp ağlıyor deniyorum her gün bir defa ama tembel benimki kalıp gibi kalıyor 🐣😂
Altntaskadrye ilknur_acr94 öyle mi tek değilmişim insan üzülüyor acaba bşey mi var diye ya 🤦♀️ Bebekten bebeğe göre değişir diyorlar ama işte insan endişe ediyor
Altntaskadrye Cutemom95 öyle mi doğru diyorsun canım her bebek farklı ama işte soruyorlar dönmüyor mu hala filan bende düşüncelere dalıyorum ama teşekkürler için rahatladı 😍
Cutemom95 Altntaskadrye Elbet dönecek fiziksel olarak bir problemi yok çünkü ☺☺ dönmeye çabalıyor böyle yarı yoldan olmuyor geri devriliyor çok tatlı geliyor bana ☺☺☺
Altntaskadrye Cutemom95 orası öyle şükür sağlığı yerinde döner elbet 🤲 aynen ya çok tatlı olur tahmin edebiliyorum 😍
Altntaskadrye afraninannesii yaptırıyorum kalıp gibi dönüyor benim döndürmemle 😂🤦♀️ Sağa sola oyuncak ile denemedim ama deneyeceğim teşekkürler Canım😍
Altntaskadrye Ankakusu35 endişe etmeyelim çoğu bebek bir değil galiba burda yorum yapanlar içimi rahatlattı canım 😍
Esnalp Altntaskadrye Benimkide 4 ay 25 günlük dönmüyo yani yarım dönüyo ama tam dönmüyo döner ya 😁 dönerse benimdir 🥶🥶
Altntaskadrye Esnalp ahahah allah seni güldürdün kız beni 😂 dönerse bizimdir o zaman 😂😂👍 en azından yarım dönüyormuş benimkinde o çaba da yok 😂😂
Circassian_ Altntaskadrye 10 aylık hala dönmüyor oglum 🤷🏻♀️ Cok sukur her seyı normal saglıgı yerınde sadece bırazcık tombul 😂😂😻 endıselenmeyın muayenede bır sorun yoksa her cocuk donecek, emekleyecek dıye bır kural yok💖
Altntaskadrye Circassian_ yaa öyle mi tosbik desene totosunu kaldıramıyor 🐣🐣 doğru diyorsun canım her bebeğin gelişimi farklı sağlığı yerinde şükür iyi olsunlar da 🥰😍
Zeynep_alya24 Altntaskadrye 5 ay 11 günlük dönmüyor daha dogrusu br kere döndü korktu birdaha dönmedi