Minik_mucizemm Yagmur52 dönmeden kasıt nedir ben de yeni anneyim kendi etrafında dönme mi yoksa sırt üstünden yüz üstüne geçme mi nasıl oluyor
Maviinsan Minik_mucizemm yani yüzun tavana baksın saga sola kolunun ustune dönersin sonra donersin sirtin tavana bakar ya o tarz canım
drn5410 birfincantuzruhu bizim akraba kızımdan 14 gün küçük 3 aylıkken mi ne döndü diyordu 🤭 ama biraz kuvvetlenmeleri falan 5. Ay sanırım 🤭
birfincantuzruhu drn5410 insan heves ediyor ya zaman geçsin hemen istiyor ama bi yanimda bu anlarin tadını çıkar bidaha gelmez diyor 🤷♀️
drn5410 birfincantuzruhu bende senin gibi acele edenlerdenim 🤭 daha doğrusu o anları biran önce görmek istiyorum yürüsün koşsun konuşsun çat pat falan 🤭 ama bu anlar da gelmeyecek dediğin gibi 🤭 anı yaşayıp şükretmek lazım sanırım 🤗
Miniklord birfincantuzruhu ben üç aylıkken dönmesi için eğitim verdim oyuncak almak için yana dönüyordu yarım . Şimdi beş aylık dördüncü Aydan beri totosunu kaldırmıyor 😂😂😂😂 çocuğu erken eğittim bunaldı😂
birfincantuzruhu Miniklord dur anacimm Turkiyedeki eğitim sisteminden bikacak yavrum zaten sen ne yaptın da bıktırdın yavrumuu😂😂