Linamommg Kızlar bıberonlarınızı nasıl yıkıyosunuz bulasık makınasına atıyorum ben sorun olurmu acaba
Marin2019 Linamommg Evet oluyor neden cunku bakteri mikrop geçebiliyor uni baby yada nuk emzik biberon temizleyici var biberon fircalari var daha güvenli..💮
derodunya Linamommg anneme atalım dedim (ben sadece su sagarsam süt veriyorum) tablet degmesin dedi kaynar suda karbonatla yıkıyorum emziğini biberonunu
Adnnar Linamommg kaynamış suda bekletiyorum ve biberon fırçalari var onunla temizliyorum makineye atılmaz diye biliyorum canım suda kaynatarak temizlemen daha saglikli
tardis Linamommg ebebekten nuk marka biberon-emzik deterjan gibi temizleyicisi aldım. Bir de biberon temizleme fırçası. Önce durulayıp bulaşık yıkar gibi köpüklüyorum ardından hemen iyice durulayıp suda kaynatıyorum 10 dk yaklaşık
derodunya derodunya tencereye suyu dolduruyorum (mümkünse çeşme suyu degil) karbonat atıyorum bu cay kaşıgı kaynayınca temiz suda bidaha yıkıyorum sıcak su akıyorsa direk öyle durulayıp bezle kurutuyorum kendi kendine kurumasınıda beklemiyorum
Tugcesilam tardis her mamadan sonramı kaynatıyorsun ben kaynsrmıyorum hic yani her msmsdsn sonra cünkü 2 saatte bir mama yiyor
tardis Tugcesilam her mamadan önce ya da sonra mutlaka kaynatıyorum bu işlemi mutlaka gerçekleştiriyorum.