Sedaaklar 1kralice değişiyor bazen emziğini veriyorum kendi kendine beşiğin de uyuyor bazende ayağımda sallıyorum o şekilde 😀
Zelisblt 1kralice sözde desteksiz uyutmaya çalıştım bi kç gün, hastalandı kıyamadım ağlatmaya emerek uyuyor hemn :)
GoGirl 1kralice ben salliyorum kendim alistirdim ama sansliyim sanirim 2 cocugumuda salladim mi 5 10 dk icinde uyurdu sallamayi seviyorum
Sedaaklar 1kralice hadi ya tutsaydı keşke emzik kolaylık oluyor uykuya geçiş açısından sağlık olsun yapçak bişey yok her bebişte tutmuyor işte 🤷♀️🙄
Deletedmom_36 1kralice 6 aya kadar bebek arabasinda 10 aya kadar ayakta salladim 17 aya kadar memede uyudu 17 aydan beri yanimda yatiyor yanyana uyuyor sonra yatagina birakiyorum🤗
GoGirl 1kralice yani 1 taneyi buyuttum 6 yasina geldi kendi 3 yasina dogru sallama istemiyorum dedi snr kendi uyudu ama 2 3 saga sola sallayip uyutuyordum zorlamiyordu
defnesmomm 1kralice emzirdiğim süre boyunca emerken uyurdu, emmeyi bıraktıktan sonra ayağımda hafif sallayarak uyutmaya başladım.
adelheid 1kralice 5 aylik olacağız bazen memede uyuyakalsa da beşiğinde emzik ve hala beyaz gürültü eşliğinde kendisi uyuyor.
Maviyesil121212 1kralice 21 aylığa kadar emerek uyudu, memeden kestim yanına uzandım öyle uyudu sarılarak 💓
Maviyesil121212 Dadam ben de öyleydim biliyo musun, günlerce kafaya taktım nasıl olur eder diye kızım memeye baya düşkündü çünkü . Şıp diye 2 günde kestik valla darısı basına 🙏🏻