Asel-pinar Annelerim bebeğimin burnu tıkalı temizlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum 🤷♀️ bilenler bana yardımcı olabilir mi ? Ortibebe burun aspirötörü aldım bu arada .
ilknurgoksu Asel-pinar serum fizyolojik varsa bir iki damla damlat canım yoksa banyo yaptır istersen daha kolay temizlenir daha sonra uç kısmı bebeğin burnundayken çekiceksin görseli vardır üzerinde 💐
fatosd36 Asel-pinar bizim doktor serum verdi şırıngayla yarısı bi burnuna yarısını diğer burnuna sıkıyorum bebeğin kafa yan olucak sonra otribebe kullanabilirsiniz ben kullanmıyorum gerek olmuyor sümükler çıkıyor zaten
Asel-pinar ilknurgoksu evet var ama olmadı yani ben beceremedim böyle sakiz gibi çekiyorum sünüyo gelmiyo hepsi . Acaba tam yumuşamadımı ?
Mom28 Asel-pinar sümük yoktur cnm kaoanmis sadece sende damlayı koy bekle açılır bide soğan koy baş ucuna iyi geliyor
Asel-pinar Mom28 tamam cnım teşekkür ederim . Yani sümük gibi değil ama beyaz sünüyo temizlemek gerekmez mi 🙄
Bebegimm1 Asel-pinar bebeginiz kucukse hortumla cekmeyin otribebenin modonozu var onu 5 er damla sag sola damlatarak hemen yan cevirin kendisinin akmasini bekleyin cocuk doktoru damlayla temizlememi söyledi
Mom28 Asel-pinar beyaz gekiyorsa zaten bebeklerin sumugu öyle olur cnm 🤭hafif yavaş yavaş çek tahriş etme ama eğer gelmese sadece damlayı koy 😍
Bebegimm1 Asel-pinar https://www.hepsiburada.com/otribebe-monodoz-deniz-suyu-5-ml-20-flakon-p-HBV00000HY55M?magaza=Farmagarage resmini koydum bunu damlat her damlatmada yan cevir genzine kacmasin sonra ters cevir sırtına hafif vur kendiliginden akicaktır bebegm 51 gunluk ben o sekilde yapiyorum bir kere bilmiyordum hortumla cektim burun delikleri hassas oldugu icin kan gelmisti igne ucu kadr doktorunuza sorun siz tabi bana doktorum sadece damlat demisti
ZeynepCakir Asel-pinar Serum fizyolojik sıkarak, yüzüstü çevirin, daha sonra aspiratörle temizleyin. İnternette videoları var, doğru yapabilmek adına mutlaka izleyin. Daha sonra sıksık kendnizde kolayca yapıcaksınız zaten.
27__ Asel-pinar Serum fizyolojik al. Onu burnuna bosalt sonra da çek. Videoları var. Onalri izle önce
Hamileee Asel-pinar serum fizyolojik poşet şeklinde satılıyor eczanede 5 TL gibi fiyatı ve baya büyük diğer damlalara göre fiyatı da uygun oluyor şırıngayla onu verebilirsin 2 milim olacak her bir burun deliğine ve içinde sümük gibi şeyler varsa kare pamuklar var ya onları ikiye ayırın incelsin bir köşesine serum fizyolojik damlatıp ıslatın ve üçgen şeklinde kıvırın burun deliğine rahat girecek şekilde olsun onunla alabilirsiniz ama tıkadıysa kesinlikle serum fizyolojik kullanmalısınız biz her gün yapıyoruz
Asel-pinar Mom28 hmmm bilmediğimden 🤭 yaaa yavaş çekince gelmedi tahriş olmamıştır umarım yavrumun burnu 😞