HaticeY Bebeğim 5 buçuk aylık normalde süt alerjisi var.dün ek gıdaya başladık patates verdim diliyle itti almayınca muza geçtim 2 gündür muz veriyorum akşam kakasını hem koyu hemde siyah ipliksi gibi yaptı normal mi bu?
Balannesi HaticeY Muz lifleri kakadan siyah iplik gibi çıkıyor. Kabızlık için her gün vermezseniz iyi olur 😊
Acemi_ogretmen_annee Ek gıdaya yeni geçtiniz patatesi diliyle itti diye muza geçmek oldukça mantıksız olmuş sebze tadımları yapmadan meyve vermek birde en alerjik ve kabız ihtimali yüksek olan bir meyve vererek ek gıdanın başında bebeğinizin bağırsaklarını yormuş oluyorsunuz. Diliyle itmesi öğürmesi yememesi o kadar normal ki bu durumun oturması yeni bir besini kabul etmesi tam 1 ay sürerken bodoslama dalmış olmanız pek uygun olmamış naçizane fikrim tabiki karar sizin🤗☺️
HaticeY Acemi_ogretmen_annee canım haklısın aslında ama geçmiyor ishali o yüzden verdim muz biraz toparlar diye. Sonrasında tekrar havuç ve balkabağı vereceğim sırayla yoksa dediklerinde haklısın 🤷♀️
Acemi_ogretmen_annee HaticeY ishal denebilmesi için gün içerisinde 4-5 kez veya daha fazla çok sulu yapması , ciltte solukluk, gözaltı çökmesi , halsizlik , keyifsizlik eşlik ediyor ise ishaldir. Böylemi peki?
YoungMom Hatice hanım kesinlikle muzla devam etmeyin diliyle çıkarması öğürmesi istememesi gayet normal 1 Ayda anca alışılan bir süreç patatese devam edin daha sonda Havuç vs deneyin sebzeden başlayın ayrıca ipliksi şeyler muzdan dolayı oluyor korkmayın ama muz kabız yapar hem meyve ile başlamayın derim ben tabi yine siz bilirsiniz 💙
HaticeY YoungMom tamam canım yarın havuca geçeyim ben teşekkür ederim ishalini keser belki diye muz yedirdim damlalar felan etki etmedi 🤷♀️
HaticeY Acemi_ogretmen_annee evet canım günde 5 6 kere felan yapıyor normalde haftada yapan bi bebek doktor eşliğinde damla ve toz kullanıyoruz fakat geçmedi 10 gün oldu alerjiden sanırım doktor Çarşamba geliyor tekrar götürcem bakalım🙁
HaticeY Deletedmom10 ya bende arama butonundan baktım ama göremedim ondan postu açtım öğrenmiş oldum sağol canım 🙏