Elifayt Bunlar besin alerjisinden mi kaynaklanıyor bide ne zama düzelir acaba cok canim sıkılıyor diyet de yapıyorum sut diyeti
Linamm Elifayt köpüklü sulu kaka için mutlaka doktora basvurmalısınız. Bagırsak enfeksiyonu olabilir. Biz daha bugün gittik köpüklü kaka yüzünden 🤦♀️
BaloglumM Elifayt canım süt alerjisi olabilir mi her bebekte farklı reaksiyon gösterir çünkü benim oğlum 11 günlükken kondu teşhis kakada degilde ellerinde ve ayaklarında şişme morarma oldu yüzü egzama gibiydi 5 tüp kan aldılar 10 gün sonra çıktı sonucu mamada kullanıyorsan oda tetikleyebilir
Ashlee Linamm doktor ne dedi ? Benim oglumda 3 aylik cok sulu aradada kopuklu yapiyor doktora soyledim normal dedi tahlil falan istemedi
Linamm Elifayt 2 aylığız ve doktor mikrobik olup olmadıgına bakmamız gerekiyor dedi kaka tahlili sonucu bekliyoruz işte
PurenAlmirr Benim bebeğimde 2 aylık. 2 haftadır köpüklü kaka yapıyor, ama yeşil değil, sarı. Doktora gittik enfeksiyondan şüphelendi fakat kaka tahlilimiz temiz çıktı. Maflor adında bağırsak düzenleyici damla kullanıyoruz şimdi. Tekrar kontrole gidicez.
Linamm Ashlee sonucumuz normal çıktı ve anne sütünün laktozundan kaynaklanıyor dedi ve süt ürünlerini oldukça tüketmemeye çalış dedi. Süt,yogurt,peynir vs gbi..
Aysses Benim bebeğim 46 günlük önce yeşil kaka geldi sonra sulu kaka ve içinde kan noktaları vardı. Dr iltihap var dedi bugün damla verdi. Çok huzursuz inşallah geçer agrisi