Serap5252 Arkadaşlar adet oldum sürüm azaldı iki gün sonrada kesildi bir damla süt yok hiç mama kullanmamıştım ne yapıcam bilmiyorum evde mamada yok geçde oldu. Süt yapacak şeyler yedim hurma rezene çayı süt muz soğan bulgur şuna dinleniyorum gelir mi acaba süt ne yapıcam akıl verin🙁
Bussra Bir bilgim yok ama ustte kalsin Regli olundugunda sutun tadinin degistigini duymustum ama kesilmesini ilk defa duyuyorum. Dolapta sagilmis fazla sut filan varsa sabaha kadar idare edin. Benim goguslerim deliksiz bir kac saat uyudugumda doluyor
Deletedmom324 Serap5252 2 olcek yaparsınız. Kaynamıs beklemıs ıcme suyuna yapacaksınız. 1 olcek 30ml suya ılave edılıyor. Kasıkla ya da sırıngayla verırsınız. Biberona alısmaz
Bussra Serap5252 mamalarin uzerinde yaziyor olcekleri bebeginiz ne kadarlik nobetci eczaneden temin edin bencede Doktorunuza ulasabiliyorsaniz marka sormak icin bir konusun bence
Serap5252 Ayserva benim anlamadığım uyuyor puan doymasa ağlat mı ama nasıl deli gibi emiyor emiyor çekiyor
Ayserva Serap5252 doymasa ağlar ama yine de aç kalma süresi geç olmasın belki o emince az da olsa süt gelir zamanla da artar İnşAllah