Baliminannesii332411 Pine smart akıllı bez kullananlar var mı almak.istiyorum ama emin değilim fiyatı önemli değil yeterki çare olsun idrar tahlilini yaptiramiyorum çocuğun altini actigim zaman yapmıyor bezleyince yapıyor biktimmm😔😔😔 neolur bir akıl verin
Prensannesiyimm Baliminannesii332411 canım.benim oğlum idrar testi veririken torba vermişlerdi onu taktım idrar torbanın içine birikti şırınga ya çekip labaratuvara götürdük oy kolaydı bezi de bağladığın için yapar bence
burciss Baliminannesii332411 sonda ile 2 dk alıyor çocuk doktorumuz. Kimse önermedi mi bu kadar süre beklenir mi
BalYapanSinek Ama her türlü o idrar tahlilini vermek zorundasınız. Bezi kullandınız diyelim enfeksiyon çıktı bezde. Doktor mecbur tahlil isteyecek sizden gerekli tedaviyi uygulayabilmek için.
Baliminannesii332411 BalYapanSinek biliyorum ama bebeğim kız ve 2 aylık uğraşıyorum zor kimse anında yaptırmıyor
BalYapanSinek Baliminannesii332411 zor değil aslında canım. Biz de aynı şekilde yaptırdık o aylarda daha kolay inan. Şimdi kızım 16 aylık. Sabit durmadığı için çok daha zor.
Prensannesiyimm Baliminannesii332411 anladım canım kız olduğunu bilmiyordum bildiğim başka bir yöntem de yok ne yazık ki