Hsyh Merhaba hanımlar, kızım 12 aylık oldu ve süt vermelimiyim, nasıl vermeliyim, erken mi? Kafamda deli sorular.
Feraye_ Hsyh 12.5 aylukken vermeye basladim ilk basta icmedi fln ama suan alisti gibi 14 aylik oglum gunde bir veya iki defa busvkili veya balli yapiyorumda veriyorum bi sıkınti olmadi cok sukur🤲💕
Perimasali Hsyh 2 yaşına kadar anne sütü anne sütü yoksa devam sütü (mama) diyor doktorlar. İnek sütü kansızlık ve kabızlık yapıyor
Feraye_ Hsyh rica ederim❣❣gece icmiyo ya mamayi bile iciremiyom bazen geceleri biberonu almak istemiyo agzina acikiyo ama …gunduzleri veriyorum
Elifim46 Hsyh gece gündüz farketmiyor günde iki kez veriyorum ben siz yatmadan verebilirsin bnm kızım az içiyor 150 yi geçmiyor yani
Hsyh Perimasali Bunu biliyorum ama 1 yaş diyotlardı 2 yaşamı çıktı bu ona anlam veremedim o yüzden sordum.
Perimasali Hsyh yedikleri şeylere 1 yaştan sonra katılabiliyor diye biliyorum. Örneğin pankek yapıcaksınız içine süt katabilirsiniz. Ama biberonla direk süt içme 2 yaşından sonra diye biliyorum