Ecrinada Kızım 6 cı ayına girecek 1 aylık hamileyim ama bilmeden oldu böyle olan var mı benım gibi nasıl geçiyor zor mu yoksa dahamı iyi Sizce beraber büyümeleri
ahdkh8689 Ecrinada olmuş artık canım allah hayırlısını versin zorda desek kolayda desek kaçarı yok 😍sağlıkla kucağına alırsın inş
Deletedmom62626 Ecrinada benim kuzen öyleydi doğuracak bir haftaya ilkinde ölü gibiydi şimdi daha dinç
27__ Ecrinada Ablamin da oyle oldu. İlki sezeryan olduğu için 2.de zorlandı çocuk büyüdükçe dikiş yerlerine baskı yaptı.. O bir yana bence ilk yıllarında zor geçer ama sonrası iyi olur. Düşünsene hep arkadaşı olacak ve akran olacaklar.
Ecrinada Deletedmom62626 ben ilk çocuğumda çok dinçtim hamıle. Gibi değildim ha çok tehlikem vardı yatardım her hafta düsük iğnesi vurulurdum fitil felan ama işimi yapardım üşenmezdim şimdi öyle değilim birde şimdi midem de bulanıyor çok halim hıc yok yanı
MotherQueen Hayılı olsun canım benimkilerin arasında 5 yaş var o yüzden bi fikrim yok kolay gelsin sana
27__ Ecrinada Doktor cok kizdi ona hatta 2 sezeryan 1 yıl arayla nasil yapacaksın nasil dayanacaksin demiş .Eaz 2 yıl girmeliyiz araya.
Alper13 Ecrinada benimde iki çocuk arası. 13 ay var ikiside sezeryan doğum yaptım ikinci doğum daha zor oldu ama çok şükür geçti
Guligul Ecrinada aaayy bugun de ne boyle surekli hamileyim postlari 🤤 basligi gorunce ben neden bu kdr korkuyorum yaa sanki ben yazmisim gibi odum kopuyor tovbe yarebbim 😥 size hayirli olsun.
Semanur1elizan Ecrinada rabbim verdi hayırlısı böyleymiş eminin çok rahat geçecektir kimde duysam hiç hissetmedim birde ne güzel kardeşi arkadaşı gibi olacak bende çok istiyorum ama cesaretlenmiyorum çünkü hamileliklerim çok zor geçti inşallah çok güzel günler görürsün
06072020 Ecrinada ben varım kızım 7 aylık bende hamileyim yeni çok destek aldım happymom da konu açmıştım ikiz gibi büyürler zorlugu olacaktır ama sonrasında rahat edersiniz diye inşallah öyle olur 😊😊
Ecrinada 06072020 sende benım gibisin zor yanı bir de sezeryan oldum ya aradan bir sene geçmeden ikinciyi doguracam bir de ameliyat yerim tekrar kesilecek 🥺
nrnyrk Ecrinada Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin , kolaylıklar versin inşaallah 🌺 aybaşı olmuş mıydın tekrar 6 ayda , aybaşı olmayınca genelde gebelik zor derler
hzlssmoom Ecrinada ne ile kornuyordunuz ay bende her ay korkuyorum hapa başladım . Sağlıkla alın kucağıniza inşallah