Misseli Bebek arabası ve puset için güzel kaliteli pofidik terketmeyen minder bakıyorum. Pamukatöltesi markasını gördüm trendyolda.Alan,kullanan,başka markadan memnun olan bilgilendirirse memnun olurum.Thx.
paputmoms Misseli ben alt açma minderi koyuyorum valla canım gayet de rahat oluyor 🙄 arabanın kemeriyle sabitliyorum o şekilde kullanıyorum
Misseli Ef24 Orayada baktım fiyatlar makul ama işte içinin dolgusuna takıldı kafam memnunsanız alayım
Ef24 Misseli üstteki yorumda hanımefendinin bahsettiği gibi yıkadım da bir deformasyonla karşılaşmadım oğlumun müslimlerinin tamamını gene o sayfadan aldım cok güzel çıktı inşallah siz de memnun kalırsınız 🌺
3children1mom Misseli Olur mu canım öyle şey 😁 Bence denemelisiniz terapi gibi …👊🏻💪🏻 Kendinize haksızlık etmeyin🤞🏻
4bilge12 Misseli instagramda Miu Collection’dan aldım. Hem pusette hem bebek arabasında kullanıyorum. Dolgusu iyi, kumaşı da müslin. Çamaşır makinesinde defalarca yıkandı. Deformasyon yok.
3children1mom Misseli 😍😍😍 Maşallah cnm en sevdiğim 🧿 Benim de 3 tane Siz birden doğurup kurtulmuşsunuz ne güzel…
Morlahana Misseli rahat ilk geldiginde gözüme dar gözüktü bebek arabasına da cuk oturdu yıkıyorum her hafta sağlam cikti