Meltemoz Kızlar normal doğumdan sonra dikişler kaç günde atıyor tam bir ay oldu ama dikişleri göremediğim için atıp atmadığını fark edemiyorum
annemmm11111 Meltemoz benim 26 günde hepsi düşmüştü elinle taharet alırken hissedersin zaten kanamam da 12 gün sürdü sonra akıntı oldu oda damla damla 40 çıkarana kadar sürdü ama ben hergün batikonla temizliyordum (doktor yapma gerek yok dedi ama ben yaptım ) ♥️
Waris Meltemoz belki estetik dikilmiştir o zaman dikişlerin düştüğünü görmezsiniz. Zaten 40 gün içinde tamamen iyileşmiş olur. Bölgeyi de sadece suyla temizlemeniz yeterli.
Meltemoz annemmm11111 hmm böyle kıl gibi bişeyler geldi ama tam emin olamadım bir ay oldu yeni kesildi kanamam
ElaZeyAras annemmm11111 iyiki yaptın ben batikonu biraz ibrikede bir kaç damla dokuyordum öyle taheret alıyordum .bütün mikroplar ölüyor.hergun batikonluyordum .iyiki sizde öyle yapmışsınız.
Meltemoz annemmm11111 bana batikon hiç söylemedi doktor bir iki gün geldi o şekilde ama hepsi düştü mü bilmiyorum göremedipim için
annemmm11111 Meltemoz benim dikişlerim iç çamaşırımın üstüne düşmüştü beyaz böyle kadayıf tanesi gibi sert di
annemmm11111 ElaZeyAras bende öyle yapıyordum en son da döküyordum dikişli yere peçeteyle çok olanı alırdım öyle öyle geçti 🙈