Eymen01 Bebeğim şuan 12 günlük akşam olunca devamlı emme isteği var gündüz uzun uykusu var akşam olunfa gece 1 yada 2 olmadan uyumuyor neden acaba
Gonul_celen Eymen01 zamanla düzelir henüz çok erken bizde 2 lere kdr uyumuyordu düzelmeye başladımıstı ki 4. Ay atakları başladı yine gecikiyor ama eskisi kdr değil☺️
Sltn Eymen01 henüz çok küçük sürekli emmek ister ilk 3 ay meme onların herseyi.çevreyi farketmeye başlayınca birakiyorlar.gazi varsa daha çok emmek ister zamanla düzelir merak etme ama 40 çıkınca değil 😁
asya00 Eymen01 inşallah düzelir canım senin dediğin zamanlar bizde öyleydik şimdi kırkımız çıktı o kadar kalmadı . Seni çok iyi anlıyorum biraz sabır inşallah geçecek düzene binecek ❤️
Betulclsk Eymen01 40 gecince gecmiyor sadece anne artık alışıyor ben yalancı memeyim resmen relax olup istedikce veriyorum 😂 saatli emzirmeye calısıp cocugu cıglık cıglıka ağlattığım günleri düşünmek bile istemiyorum 🤦🏼♀️
Sltn Eymen01 bana 40 dediler 40dan sonra iyice doz arttı 😄3 aylıkken daha kolay oluyor hersey ama 4. Ayda bir atak ve uyku gerilemesi var o biraz sıkıntı.onda da araşırıp hazırlıklı olursan sakin bir şekilde atlatirsin.