Muhlise Bebek emziyorum ve etkilenmesin diye koltuk altı deodorant, roll on tarzı şeyler kullanmıyorum. Bu yüzden çok rahatsızım.istediğim vakitte duşa giremiyorum bebeğim iki aylık. Siz nasıl yapıyorsunuz? Nasıl bir çözüm buldunuz ?
Arasannesi Muhlise dogal olan koltuk altı roll on lardan kullanabılırsınız.parfum,paraben içermeyen limon kokulu,dogal tuz içerenler falan da var
Senaserkan Muhlise kesin ve net tavsıyem eczanelerde satılan deotak krem bitkisel pahalıda degıl bır tanesı nerdeyse bana 1 bucuk yol gıdıyo banyodan sonra az bir şey koltuk altınıza surun krem seklınde zaten 7 gun boyunca koku yapmama özelliği var 6 7 senedir felan hep kullanırım ☺️
Morfrenk Muhlise karbonat sürebilirsiniz duştan sonra koltuk altınızı kurulayın… Saçma ama kokuyu engelliyor🤯
Hsyh Muhlise Anway G&H kullanıyorum, asla ter kokusu yapmıyor. Doğumdan sonra çok terliyordum, kokuyordu, iyiki almışım çok memnunum canım.
Mom9 Muhlise ben o zamanları dove sabunla silerdim sabah öğle akşam bi de tuzlu limonla ovaalardım hem de kararmasını önlemek için :)