Minikmercimegim Kizlar mustela sampuan ve losyonu nerden aldiniz egzema var bebegimde doktor bunu onerdi fiyatlar cok yuksekkk :(
Sltn Minikmercimegim n11 den aldım uygundu fiyatı.bazı sitelerde indirme denk geliyor.bir bakın losyonu 40 50 arası birşeye almıştım eczane de 70 80 arasıydı.
DefneErcis Minikmercimegim eşim aldı canım 80 dedi galiba yanlış hatırlamıyorsan kremine sadece. ki şampuanını fln almadım daha şampuanı bitince almayı düşünüyorum
Minikmercimegim Sltn eczanede gercektende cok pahali oluyo sanitim bende internnetten alicam cok sagolun
Gonul_celen Minikmercimegim internetten bebekhouse alıyorum eczaneye göre çok ucuza denk geliyor bütün serisini kullanıyorum çok memenımum ama ecz ciddi fiyat farkı oluyor
Sltn Minikmercimegim ürün gelince orjinal olup olmadığına bakın öyle ödeme onayı verin.genel de orjinal geliyor Zaten Ama bn yine de öyle yapmıştım.
Gizemre Minikmercimegim mustela stelotepia nemlendiriciyi kullanıyorum sadece benim bebeğimde de var Egzama gün içinde geçirdi şampuanı almadım ama
Pinkkk Minikmercimegim hepsiburadadan sipariş verdik piyasaya göre en uygunu ordaydı evet biraz pahalı fiyatları