Goktug4343 Bursa’da özel hastane de devamlı iletişim e geçebilecegim doktor arıyorum burda yeniyi Z çok fazla doktor var yardım ci olabilecek varmi
Muhasebeciana Goktug4343 çekirge doruk hastanesi dr yeşim keskin cok memnunuz aklimjza bjr sey takildiginda ariyoruz veya msj atiyoruz sağolsun cevap veriyor hep cokta ilgili bir doktor tavsiye ederim
Epifenomen-gkc Goktug4343 Osmangazi de iseniz eğer, Aritmi Hastanesi’nde Hüseyin bey vardı hala orada mı bilmiyorum yeğenimi ons götürürlerdi çok memnundular.
gzm37 Goktug4343 benim söylediğim özel hastane değil ama özel hastane düşünüyorsanız Gönen çelebi yi duydum çok arkadaşım ona gidiyor çok memnunlar
MihraKus Muhasebeciana kesinlikle övmekle bitiremem yani kızım 35 haftalık doğdu ve ilgisi alakası 14 aylığız hala mesaj atarım ararım hafta içi haftasonu hemen döner ben çok memnunum yani
Daphnemom Goktug4343 benim kızım erken doğdu kuvöz döneminden beri doktoru kendisi. Her gittiğimizde detaylı bakar anlatır, biraz soğuk biri gibi duruyor ama işinin ehli sayrsinde kuvöz sürecimiz de kısa oldu 🙏🏻
Goktug4343 MihraKus iste öyle birini arıyorum dün ateşlendi ne yapacağımı bilemedjm resmen teşekkür ederim