Son_1453 Hndege henüz dönemedim 4 aylık kızım 64 kiloyum 54 olmam gerek ha bu arada 80 lerden geldim yani 😁
Mom89_ Hndege sezeryan doğum yaptım 1 haftada 6 kilom gitti . 5 kilom var daha eski kiloma dönmek için .1 ay oldu veremedim o 5 i😂 emziriyorum diye ağzım sürekli yemekle mesgul olduğu için vermeyide beklemiyorum zaten🤣
Minnaktosbik Hndege 5ay15 günlük 83 doğuma girdim sezeryan bir ayda ¼ kilo gitti 69 takıldım kaldım 😂 64 hamile kalmıştım boyum 1 _63 böyle duba gibi geziyom 😂🤦🏻♀️dün biseyle yapmaya başladım hayırlısı artık
Gunes55 Hndege 50 ile hamile kalip 65le doguma girdim 8 aylik bebe. 53 kiloyum. Hic bise yapmadim vereyim diye. Hunharca yiyorum hala 🤣
Hshdhdhd Hndege 5 ay oldu dogum yapali 86 ile doguma girmistm suan 75 te takili kaldim veremiyorum kendjmi yemekten alamiyorum
Elifkrt27 Hndege 65 ile hamile kaldım 74 ile doğuma gittim çıktığımda 63 tüm Doğumdan çıktıktan bir hafta sonra eski kilomun altındaydım ama ben çok kilo almadım be Doğumdan sonra aşırı iştahım kesildi nerdeyse tüm vücudum ödem toplamış
Dzeyy Hndege yani bu kişiden kişiyr değiişir heralde ben 10 kilo aldım hamileliğimde dogumdan 10 gün sonra toplamda 10 kilo vermiştim şuan 5 aylığız toplam 18 kilo verdim sezeryan dogum bu arada