Meltemmiray Bebeğim 2 ay 18 günlük son 3 gündür meme reddi var :( uykuda emziriyorum nedeni nedir ? Başına gelen var mı ne yapmam gerekiyor?
MYigitinAnnesii Meltemmiray benim bebeğim de 2 ay 22 günlük bizde arada oluyor memeye yaklasmama hemen diğer göğsüme geçiyorum az da olsa emiyo benim oğlum doğdu doğalı memeyi zor emiyo inşallah sizin ki hemen düzelir
S3d Benim bebeğim de 2 ay 15 günlük bizde de aynısı var, doktorumuz birkaç hafta sürebilir normal dedi, uyku halinde emzirmek gerekiyor bir süre zorlamadan
Meltemmiray S3d :( reflü mü oldu diye düsünmeye baslamıstım kusması cok az aslında ve dogdugundan beri reflü yatagında yatıyor. Bir sebep arıyorum :( büyüme atagı mı dedi doktorunuz?
S3d Meltemmiray reflü ile bağlantılı değildir bence , bir çok sebebi olabiliyo aslında reddin ama , umarım kısa sürede düzelir diye umuyorum 🙏🙏
arzuuarc Benim bebeğimde üç aylıkken başladı memeye yaklaşınca resmen çığlık atarak ağlıyor sizinkide öyle mi
Kk41 Benim bebeğimde 3 aylık krize giriyor almıyor arada ben çareyi beyaz gürültüde buldum açınca sakinlesiyor emiyor
Edaferhat Benım 2 ay 20 gunlukken basladı suan yeni 4 ayına girdi hala devam edıyor zorla emızırıyorum malesef istemiyor.. karanlıkta sesiz ortamda ve uyanmadan emzırıyorum…
Edaferhat Meltemmiray tabi danıstım büyümeye basladıgı ıcın etrafı ıncelemek ıstedıgı icin meemede olmak ıstemıyor etrafı seyretmek ısıtyor
arzuuarc Diş çıkarma sanırım bizimkinin meme reddi çünkü salyası akıyor ve eliyle dişini kaşımaya çalışıyor elektrikli süpürge sesiyle emziriyorum bende
minnoskizinannesi Bizimde aynı öyle öyle başladı kıyamet gündüz kesinlikle emziremedim hala veririm yine ağlar tutmaz 9aylığız şuanda bıraktı inşallah sizin öyle olmaz neler çektim ne ağladım emzirmeye çalıştım usanmadan