Sebiha35 Kızlar on gün önce sezeryan oldum üç gündür özel bölgem sızlıyor uzun zamandır enfeksiyon olmamıştım su içmek dışında ne yapabilirim
Minnaktosbik Sebiha35 hiç bişey canım tahliller temizse bişey vermezler 20_25 gün çektim o ağrıyı lavobaya girmek istemiyordum inan işkence gibi 🤦🏻♀️ ana geçti kendi kendine daha yenisin sabret çorabını hep giy azıcık üşütsen hemen ağrı olur
Mom105 Sebiha35 verdikleri antibiyotik bitene kadar maalesef bu oluyor ikinci cocugu düsündügüm zaman aklıma gelen ilk agrı inan. Yanma gibi degl mi. Maalesef haplarınız bitene kadar o seklde olacak yani 10 gün 20 gün kişiye göre değişiyor.
Mom105 Sebiha35 aynen cok kötü bir durum yaşayan bilir. Tuvalete gidecegim zaman özellikle kalbim carpardı su icmezdim ki tuvalete gitmeyeyim 😅 o derece. Ama geciyor bir süre sonra. Allah yardımcınız olsun.
Minnaktosbik Sebiha35 normal canım sezeryana öyle 6at olucak hala karnımın içi sızlıyor 🤷 normal dedi doktor ağır kaldırma dedi ama cocogu kim kaldırıcak ,😂 yalnızım sürekli ben ilgileniyorum kimsem yok burda