Edayaz Kızlar bugün bebeğim 4. Ay aşılarını oldu bu aşıları yaptırıp bebeğinde ateş olan var mı ya da uykusuzluk yaptı mı 😩😩
D1234 Edayaz tabıkı ates oldu 37 38 dereceyi gördü huysuzluk vardı bizim cok zor gecti sımdı 5 aylık olmak üzere dikkat edin sık sık kontrol edin
Sevilay80 Edayaz bızde bugun olduk canım sukur sıkıntı olmadı hıc bir asısındna yinede azda olsa huysuzluk oldu
_MelekAnnesi Edayaz gece 37,7 derece olmuştu ateşi. Başka bi şey olmadı. 37,5’i geçince 5-6 damla calpol verdim, ona rağmen bi süre37,3lerde oldu. Daha da yükselmemişti. Uykusuz, huysuz da olmamıştı. Geçmiş olsun.
Naciyedinc Çoğu aşıda belirti onlardır ama kimisinde olmaz kimisinde olur. Benimkinde olmamıştı ama doktorum hepsinde de ateş yada huysuzluk/halsizlik olacağını söylemişti
civcivoz _MelekAnnesi 37,7 37,3 bunlar yüksek ateş sayılmıyor ki gereksiz ilac kullanmıssınız 38i gectiginde veriliyor hatta bazı doktorlar 38,5dereceyi gecince verin diyor
Sevilay80 Angars bunda verem yok canım verem 2.ay asısındna ıdı sadece bu zature ve karma ası lar ı oldu
Angars Sevilay80 ben bu asıda sormustum ertesi gun yaptirabilirsin demişti doktor hatta bacagi kizarirsa nemli havlu koy demişti