Tuba270210 Merhabalar, Bugün kayınvalidem bebeğin elleri küçükse boyu kısa olur,minyon olacak dedi.Gerçekten böyle mi,tecrübesi olan anneler cevap yazarsanız sevinirim
cansuaydin Tuba270210 Allah aşkına cahil cahil konuşmasınlar ya. Yıl olmuş 2021,oldu olacak yıkarken tuzlasinlar da… İnanmayın böyle şeylere arkadasim
Balbocegi Tuba270210 saçmalık benim ellerim küçücük (hatta hiç sevmem) . Boyum bir 168… kardeşimin elleri kocaman boyu 155
Bgmbgmbgm Tuba270210 :)) doktorunuz ne diyor onu söyleyin en iyisi. Doğum boyuna göre hedef boyu tahmin ediyorlar az çok.. valla benim ellerim mesela minicik ayaklarım da öyle 36 numara. Ama boyum 1.68 normalim bence😏
cansuaydin Naciyedinc haksız miyim bacı allasen😀 bi hurafeler bı şeyler, anam hiç de bitmiyo.. birine he de geç patır patır sayiyolar arkadan. Aman aman hiç almiyim
Naciyedinc cansuaydin öyle öyle 😂 benim kayınvalidemde yıkadıktan sonra ayaklarından tutup ters çevirmeye çalışmıştı oysa kendide emin değil yaptığından böylemi tutalacaktı falan filan diyor. Dedim bırak anne ben yapmam öyle şeyler Allahtan diretmedi bıraktı çocuğu 😵
Kubracsr Tuba270210 ne alakası var yahu ablam ve ben 1.65 70 boylardayiz en küçük kardeşimiz 1.90 ayni ananın babanin evladiyiz yani bebekken hepimizin heryeri minikti kimin bebekken koca eli varmışta boyu upuzun olmus 🤭
Kubracsr Tuba270210 benim oglumunda elleri minik bebeklerin kollari zaten cok uzun olmuyor hemen bizimki kadar orantılı vücuda sahip olmuyorlar doğal olarak sen takma bunlari bosver eskiler ne demişse dogru demiş diyorlar da birçok şeyde artik mantıken mantıksız geliyor uyduruyorlar resmen😀
Kubracsr Tuba270210 ben dun kayinvalideme gittim onunda kaynanası yaşıyor masallah. Oglusuma bakıp diyor ki ay bu cocuk solmuş erimiş zayıflamış 😀😀😀 ne diyosun babaanne ben cocugumu biliyorum sana ole gelmiştir oyle bile olsa cocuk solmuş falan diye söylenmez yani dedim güldüm ya iste telefondan büyük görünüyor falan diyor bukez 😀 aptal aptal konuşuyorlar 3 aylik oglum 2 aylıkken gittim en son 5.200 dü suan 6 kilo olmuştur en azından. Sanki bazen laf olsun diye konuşup duruyor bunlar 😏
Tuba270210 Kubracsr yani hiç düşünmüyorlar ben bunu dersem öyle değilse bile annesi üzülür(ki üzülmemiz çok bi umurlarında mı bilmiyorum 😅).vakti zamanında çocukta büyütmüşler anlamaları lazım şayet ben anne olduktan sonra çocuklar hakkında yorum yaparken iki kere düşünürüm diyorum,yeni yeni anlıyorum annelerin söz konusu çocuklar olunca ne kadar hassas olabileceklerini