Aysinnnnn Hanimlar merhaba bebek arabasi henuz almadik. Hafif, travel sistem fiyati maks. 1500 civarlarinda bi araba istiyorum.
Retina Aysinnnnn travel sistemden memnun olmayan çok kişi duydum kullanımı kolay hafif baston tipi mclaren marka tavsiye ederim
Serap5252 Aysinnnnn chico london önbarlı baston bebek arabası 420tl çok memnunum şuna 500 600 arası olmuş
Sezenkumsal92 Daha 5 gun oldu alali araba sunyy baby saturn 778 cidden bircok araabaya gore cok hafif cift yonlu vede pusedi daha genis aliminyum kasa bn sevdim tavsiye edrrm
Atlas Aysinnnnn canim merhaba travel kullaniyorduk sattm sakin alma derim simdi kanz checkin aldik o kadar guzel oyle rahatki kesinlikle tavsiye ederim fiyatida uygun 589 tl🤗
Atlas Alazokan instagrmda kanzin yetkili sayfasindan aldik Pazartesi sipris verdik sali geldi canim istersen link atabilirim🤗
Aybuke35 Aysinnnnn Casual cadillac trona aldım 1500tl 1 aydır kullanıyorum kesinlikle çok memnunum çok rahat acilip kapanıyor
Papatya53 Aysinnnnn ben beneto travel sistem almıştım. Tekerleri biraz daha küçük diye kullanışlı sandım ama çok yer kaplıyor bi yere giderken alamıyorum 😥 joie’nin baston araba aldım çok rahat kullanıyorum.
Atlas Alazokan https://instagram.com/kanzbebekartal?utm_source=ig_profile_share&igshid=zvy5xzwwwpvp bu sayfadan aldik canim guvenlilir hatta kartla aldik taksit yaptrdik👍