Brcn123 Merhaba bebeğim 6 aylık oldu ama hala 2,5 - 3 saatte bir uyanıyo emmek istiyo🙄gece uykusuna geçmeden 150-180 cc mama veriyorum ama yine de uyanıyor.su vermeyi deniyorum şimdi ağlıyor 1 saat boyunca direndi ağladı.aynı durumda olan ya da çözüm önerisi olan var mııı😔😔
Hohomoromu Brcn123 yani emen bebekler genelde o aylarda sıkça kalkar emmek ister hatta memede uyumak ister benim ki 22 aylık hala meme diye kalkar gece emmesini istemiyorsanız ancak memeyi tamamen bıraktığı zaman gece de emmez diye biliyorum 6 aylikta biraz erken sanki gece beslenmesini engellemek için
NicoRobin Brcn123 6 aylıkken ortalama 3 saatte bir emmişti benim oğlum da şimdi 9 aylık 4 saat uyuyor en az. 4 saat sonra bi uyanır mama veririm bazen de 5 6 saat uyur zamanla açılıyor o aralıklar annesi bence erken daha
Aselinaannesi Brcn123 yatmadan önce kızımın karnını doyurup öyle uyuturum mutlaka malesef kızım gece 5 6 kere emmeye kalkıyor hep bazen emzirmeyim gece diyorum ama emme emme diye bağırıyor kızım 1 yaşında
Brcn123 Ya hep duyuyorum 4 saat 5 saati bulur diye ben hiç 4 saati görmedim hep 2,5 en fazla 3 saatte bir uyanıyor 😔bir de bu sıralar gece uyanıyo ve 1-1,5 saat uyumuyo direniyor.4.aydan itibaren gece uykusu mafoldu.
Brcn123 Aselinaannesi hadi ya😔şuan gözüm korktu. Çok zor oluyor ya insan sersem oluyor yat kalk yat kalk.