Mervedoruk Sağlık ocağında bebeğimin bıngıldağının erken kapanabilir dediler konu hakkında bir fikri olan varmı ?
94z-20u Mervedoruk canım bıngıldak ölçümü beyin gelişimi açısından önemli doktoruna sormalısın daha detaylı bilgilendirecektir
1cicek2bocekannesi Mervedoruk banada oyle demişlerdi ama bebegim 10 aylık oldu hala kapanmadı bıngildağin erken kapanmasi onemli değil önemli olan ayına gire baş çevresinin büyümesi 🥰
Mu-Mi Mervedoruk şu sıralar aynı şeyi yaşıyorum nöroloji doktoruna gittim normal dedi bingildak zaten kapanır dedi bebeginiz kaç aylik
Mervedoruk AloneMom kafa çevresi büyümesi yapıyormuş d vitamini kes dedi mamada olduğu için vermiyorum bende
Mu-Mi Mervedoruk dun nöroloji ye götürdüm normal endiselenicek sendromluk bi durum yok dedi bir ay sonra çocuk gelisiminevrandevu al eğer ozaman gelişmemişse beyin cerrahina yonlendiririz dedi sizin baş ölçümü nedir bizim 3 aylik 38 cm 33 cm doğmuştu
biranne11 Mervedoruk Canım bizim 5 ayda kapanmaya başlamıştı. Beni beyin cerrahına yolladılar. Gittiğimde ; Böyle durumlarla karşılaşabildiğini kafatasında bir yamukluk olmadığı sürece sorun olmayacağını söyledi.