Morcilekkk 8ay 3 günlük bebegim emeklemiyor doktoru bi sorun görmedi emeklemeyen bebekler var mı aramızda nasıl bir süreç ilerledi açıkçası bir eksiklik gibi hissediyorum
VERA19 Morcilekkk Hiç emeklemeden direkt yürüyen bir çok bebek var.Doktorunuz gelişiminde bir sorun görmediyse herşey normalse hiç merak etmeyin🤎
EsofmanliSevketHoca Morcilekkk 11 aya girecek asla ne bir çaba nede bir istek var oğlum da, zorlamıyorum neden eksiklik olsun çevremdeki çoğu arkadaşımın çocukları emeklemeden yürüdü..
MomofEymen Morcilekkk valla ayni posttan demin bende actim, benim kuzumda 7 aylik hic emekleme cabasi yok. Bende bekliyorum ne zaman emekler diye
Arifeeee Morcilekkk 9.ay kontrolünde emeklemiyordu sürünüyordu. Doktorumuz emeklemek bizim için gelişim göstergesi değildir dedi.
Pikolatt Benim bebeğimde 8 ay 8 günlük ve hala emeklemiyor. Ayakta dik duruyor bir yere tutunarak ama emekleme malesef yok. Korkmayın içiniz rahat olsun 😊
Harikara Benim kızımda 8.5 aylık emekleme henüz yok doktora sorduk kucağa alıştırmayın yerde oynasın sizde yanına oturun biraz destek olun dedi ama benim yeğenimde emeklemeden yürümüştü o yüzden çok sorun etmiyorum 😊
serebro Morcilekkk 8 ay 7 günlükken emekledi. Arkadaşımın bebeği hiç emeklemeden ayaklandı. Her bebek farklı, emeklemek bir gelişim eksikliği sayılmıyor belki sizinki de direkt yürür 🤍
Eylul270520 8 ay 9 günlük kızım hala emeklemiyor ayakta tutunca duruyor ama emeklemesi için koydugumda ağlıyor istemiyor öyle durmak emeklemeden yürüyen çok bebek var eşimde emeklememiş belki de ona benzedi 😄