Cananhiralina 51 günlük bir kızım var gece uyku düzeni hiç yok sallayarak uyutuyorum sallamayı bırakınca tekrar uyanıyor nasıl düzene koyabilirim uykusunu😢
Zekimurendebizigorecekmi Cananhiralina 4 ay bitene kadar belirli bir düzenleri olmuyor canım .. şuan uyku hormonları tam salgılanmadığı için bu uyanıklıklar .. salgılanmaya başladıkça düzene girer
cansuaydin Cananhiralina annesi daha ne düzeni olur ki onun.. daha senin karnında gibi yaşıyor. İlk dört ay gerçekten bı düzen beklemeyin. Gece gündüzü bı şekilde hissettirmeye çalışın o bile kafii
Arifeeee Cananhiralina Benim oğlumda öyleydi.3 ay gibi aştık o durumu. Sürekli ayagimdaydi indrimez tuvalete bile gidemezdim. 3 aydna sonra sürekli uyanır oldu 6 dan sonra biraz daha düzeldi şimdi 11 biraz daha iyi. Çok yoruyor evet sabredin geçiyor Allah’ın izniyle.
Cananhiralina cansuaydin işte sallamaya alıştırdığım için mi acaba diyorum uyku düzeni kuramıyorum diye fikir almak istedim teşekkür ederiz😌
cansuaydin Cananhiralina o sallamalarin acısı maalesef sonradan cikiyo şimdi onla ilgisi yoktur annesi