suzinakpesrev Nur16 hic anne sutu vermiyorsan kutu uzerindeki olcege sadik kal. Eger anne sutu veriyorsan sagim yap bi kere bak bakalim ne kdr sut geliyor ortalama. O miktari olcek bazinda mamadan eksilt ( 30 cl sut 1 olcek mamaya esit olacak sekilde)
Dzehra Nur16 3 saatte bir 3 ölçek 90 cc yapın😊 bebeğinizin yeme durumuna göre de değişir tabi anlarsınız siz elbet acıktığını fazla geldiğini veya yetmediğini:)
Ertug Nur16 bizde ilk gunden beri mama kullaniorz cnm. 30 cc ile baslamstk. 2 saate bir 60 cc deneyeblrsn baktin yiyor o seklde devam edersin. Biz suan 4 bucuk ayligiz 120 ve 130 cc veriyorum 3 saate bir. Aslinda bebek kndi belirliyor nekadr yiyecegini
Melegmanjel Syah13 25 günlük bebege 4 ölçek mama verilırmı bence çok fazla benım oglum daha 3bucuk aylık 2olcek verıyorum ayreten emzırıyorum
Littlemisssunshine Syah13 hipp mamaların 350 gr mı 60 tl sanırım. Hu hesaba göre 2 güne bir bitiyordur bir kutu Allah yardımcınız olsun, sütün hiç mi gelmiyor canım?
suzinakpesrev Dzehra 3 saat uyanik bir bebek icin cok fazla.Hele yenidoganda. ( kanuni ss eah da seher hanim var yenidogan doktoru,o soylemisti) uyanikken 2 saat uyurken 3 saatte bir mama döngüsü olmali.
Dzehra suzinakpesrev o zaman 2 saatte bir olunca 60 cc olması gerekiyor ben öyle biliyorum ama :) 3 saatte bir olunca da 90 cc
suzinakpesrev Dzehra bu mantikla bebe 12 aylik 7 olcek icince 7 saatte bir beslemek gerekecek? Bir dusunun isterseniz :)
Dzehra suzinakpesrev canım mama kutusunun arkasında öyle yazıyor da. 2 saate 1 60 cc 3 saatte bir 90 cc 4 saatte 1 130... böyle gidiyor yani. Kutunun arkasında yazanı söylüyorum buda aylara göre değişiyor
MinnakAnne Syah13 aşırı fazla veriyorsunuz bende sadece mama veriyorum şuan 4 aylık 150 cc ye yeni geçtik.
Syah13 MinnakAnne benim közüm küvezde kaldı doğduktan 2 gün sonra ordan taburcu olurken 120cc yedigini öğrendm ve o şekilde vermeye devam ettim mama kutusu arkasındada 3. Ve 4.hafta 120cc yazıyor sanırım
Janset2105 Nur16 her 30ccye 1 ölçek mama. Kutunun arkasında haftasına göre günde ne kadar verilmesi gerektiği yazıyor
elfklhn Nur16 40 gunluk 3 saattte bir 90 cc 3 olcek veriyorum. Emzirirsem 60 cc veriyirum 2 ölçek. Ama 120 cok 3 4 aylikkrn veriliyor diye biliyorum
suzinakpesrev Nur16 hayir oyle bisey yapmayin. Sirf nisasta o. Koyu kivamli bi de. Hic bi besleyiciligi yok. Kof kof şişer bebek.