sibellllo Bugun 8 aylık bebeğime aşı yapıldı ateşi 38 e kadar çıktı üzerini incelttim calpol verdim biraZ düştü ama gece uykuda çıkar diye çok korkuyorum bu yan etkiler kaç gün sürüyor aşı bacağından yapıldı bacağı da şişti ceviz gibi içi canı yanıyor suan bile bu etkiler ne zaman geçer bilgisi olan yazsın lütfen
Bebisss34 sibellllo bizde dün 3. dozunu yaptırdık bugün aşı yeri şişti kızardı sertleşti bende çok korktum, 1. ve 2. dozda sadece hafif ateşi olmuştu calpolle geçmişti bu son dozumuz böyle oldu 😕 bu aşının bayağı yan etkisi oluyor maalesef
Asyah- sibellllo bize de kokdan yaptıklar canım ateş oldu ama düştü uc gun ıcınde ınısler cıkıslar oldu . Kolunun ustune donemedi huysuzdu kolunu kullanmıyordu hiç ama uc gunun sonunda duzeldi canım
Gamzosgamzos Ates 2 gun surdu canım ama 8 saatte bir faln cikiyordu sislik ilk asida 1 aya yakin ancak dagildi 2 ve 3.asida hic olmadı
sibellllo Gamzosgamzos ateşi kaç dereceyeladar çıktı senin şok korkuyorum ateşten gece tekrar calpol içiricem
Muhasebeciana Gamzosgamzos canim bexero nun 2.ci dozunda ates huzursuzluk falan yapmadimi ilk kacinci ayda olmustunuz biz de yarin 2.ci dozu olucazda ilk dozda afedersin agzimiza edilmisti resmen yine ayni seyleri yasicsz diye cok tirsiyorum
Yagmur46 Mora Allah’ın izniyle korkacak bir şey yok canım,biz de yaptırdık, önümüzdeki ay da 2. Dozu olacak hiç korktuğum gibi olmadı. Düzenli olarak ateş düşürücü verdik, aşı yerine de masaj yaptık minik minik. Sorunsuz atlattık darısı 2. Doza inşallah 🤲🏻
Gamzosgamzos Muhasebeciana oldu canım ates malesef ama sislik hic olmadı mizmizlik yapmadi bize bexsero ama nimenrix asiri mizmizlik yaptı gecen hafta olmustuk 3 gun mafoldum
Muhasebeciana Gamzosgamzos hadi ya bizdedd nimenrix le rotayi ayni gun olmstuk hic bi etki etmemisti kizimda ama bexero mahvetmisti ya o huysuzlugundan vr atesinddn cok korkuyorum umarim huysuzluk yapmaz busefer ya