Zombi Kizlar altın daha dusermi, az bi param var , altın almak istemiyorum nasil bı yatırım yapabilirim acaba
Efemm Zombi altın tam tersıne cok yukselicek benden demesi ben iyi takipcisiyim cok kazancımda oldu altın derım ben reşat altını tavsiye ederım onlar hiç düşmüyor
BalarisiYusra Zombi düşmüşken alın yatırım istiyorsanız canım örnek vereyim cumhuriyet altını 890 a almıştım 4 sene önce şuan ne kadar olmuş mesela düşün
MihraKus Bende bozmak niyetim biraz var faize koysammı diyorum ama daha sonra yaza doğru çıkarsada al başına dert aşırı Kararsızım
Alya86 Altın yaza artıyor kısın daha düşük seyrediyor şahsi görüşüm ne kadarın varsa al yüksek düşük tl olarak kaldıkça bir yere harcanıyor.her ay gr alıp yokmuş gibi davranıyorum
Alya86 Zombi ben ilk önce euro dolar vs alıyodum piyasaları çok kestirebilen biri değilim ama gördüğüm kadarıyla döviz belli olmuyor altın uzun vadede hep kazandırıyo ilk alıp gerektikçe bozduruyodum sonra baktım öyle olmuyo fiziki aldım düğünden kaşma kasamız var oraya koydum ev alırken şükür bize cok faydası oldu sonra sadece kızıma gelen hediyeler ve hamile kalınca badladım rabbim nasip ederse her ay 1 gr altın aşmaya calışıyorum
Mrvb99 Aşı ile altın çok alakasız altın hiçbir zaman uzun dönemde zarar ettirmez geçmiş verilere bakın bence
Altntaskadrye Zombi böyle kalacağını düşünmüyorum illaki artacak bugün gram aldım baya düştü alınması kâr bence 🤷♀️
Annesizanne Zombi en güvenlisi altın eşim iş insanı külçeyle alıyorlar altını karları çok oluyor gümüşe güvenmiyorlar
Ecemommy Zombi 840 tan almıştım bütün çryrekler imi şimdi 710 olmuş şaka gibi.. Ama sabır etmek lazım yükselir gibi
Purely Zombi altın asla bu yaz düşmez aksine artar. Zaten bir uzman olmaya gerek yok. Koca sene kimse düğün yapamadı kız 😂 bizim bile yakın akrabalardan abimde dahil 7 8 kişinin düğünü bekliyor 😂 bu yaz artışta olur eminim.