Nur_94 Hanımlar doğum yapalı 7 gün oldu göbeği hala düşmedi altını değiştirirken çok tedirgin oluyorum ya kaç günde düşüyor normalde
Hosgeldin Nur_94 hayirli olsun cnm bizim de 7 gun dustu kurumuştu iyice simdi pihtisi kaldi sadece 11 gunluguz kuru tut orayi yeter
VerAvci Nur_94 bizimde yklşık 10 gün sürdü düşmesi , doktorun verdiği spreyi fln kullandık hiç etki etmedi , kontrole gittiğimizde tentürdiyot sürdü akşama kalmadan düştü 🤷
AdemCicekAli Oğlumunku üçüncü gün düşmüştü . Acaba banyo yaptırdınız mi ? Bize düşene kadar yaptırmayın demişlerdi .
Nur_94 AdemCicekAli ilk defa bugün yaptırdım bizede yaptırmayın demişlerdi ama çocuk çok huzursuzdu bugün daha huzurlu uyudu , göbeğine su değmeden yıkadık
3cocuklumom Nur_94 ben sprey kullandim düşmedi yaklaşık 20 gün batikon kullandim artık hemen düştü 2 gün sonra sprey ise yaramadi bizde
serebro Nur_94 sprey pek ise yaramadı bizde. 1 haftalık kontrole gittiğimizde baticon vermişti doktor 2 güne düştü onu kullanınca
Mbal Bizim 6 günlük düşmedi hala. Doktor bir şey sürmenize gerek yok dedi hiçbir şey sürmedik. Siz ne sürüyorsunuz acaba?