MYigitinAnnesii Merhaba kızlar oğlum iki buçuk aylik sünnet ettirmek istiyorum hangi hastanede kaça yaptırdınız soylermisiniz acaba
Ysmnkaan MYigitinAnnesii bende bekleyim burda bebegim 4 aylik bende yaptirmayi dusunuyorum ankaradayim
Astalavistababy MYigitinAnnesii Muhammet Ceylan GATA da çalışıyor evde sünnet yapıyor instagramda sayfası var estetik sünnet diye takip edebilirsiniz 6 aylıkken yaptırdık memnun kaldık işinin ehli
MakarnaKulak MYigitinAnnesii özel ilgin kliniginde yaptirdim Doktor onursal yildiz yapti dini ritüellere uygun yapiyor bi sorun yasamadik. Temmuz ayinda yaptirmistim 700 tl idi sanirsam
MRabiaaaa Merhaba ben eltimin de sünnet ettirdiği doktora yaptırdım normalde Etimesgut devlet hastanesjnde sünnet yapan doktor ama ücret karşılığında gelip evde yapıp gidiyor. 5 dk da yaptı güzeldi isterseniz no vereyim +90 505 784 63 64
Dgndrmz MRabiaaaa sebahattin bey evet çok iyi bi doktor bizde oğlumu onda sünnet ettirdik geçen sene aralık ayında ozaman pandemi yoktu hastanede ücretsiz yaptırmıştık çok ilgili telden whatsaptan falanda sonrasında sorun oldugunda konusabılıyosunuz ilgili yani tavsiye ederim bende
FerihaNerde Merhabalar biz de Sincan’da sevgi polikliniğinde Turan hoca 500₺ yaptırdık. İlgili bir doktor whatsapptan fotoğraf istiyor. Gerekiyorsa telefonda arayıp görüşüp yardımcı oluyor. Memnun kaldık
MYigitinAnnesii FerihaNerde söylediğin için saol canım Kazan da oturuyorum ben Sincan da yakın tesekkur ederim
Ballilokmamelmaliturtam MYigitinAnnesii Çankaya koru hastanesinde yaptırdık. 2000 TL idi biraz pahalı ama temiz
Feyza11 Mamakta İlgin Tıp Merkezi, Onursal Yıldız. 2 ay önce yaptırdık, çok memnun kaldık. Ucretide 500 tlydi.