Mommyyii 19 günlüğüz kafasında yanaklarında çenesinde alnında sivilceler var. Neden oluyo kizlar bı bilginiz var mı ? Zararlı mı veya nasıl geçer bilgisi olanlar yazabilir mi ?
Birceninannesi Mommyyii benim kızımda da vardı yenidoğduğunda doktorumuz normal bişey yapmayın kendiliğinden geçer demişti geçti de
ECAA Mommyyii endise etme ben benim kizim 2 aylik dogdunda yoktu 1 hafta sonra cildi cok kotu oldu herseyi düşündüm ne dokunuyor alerjisimi var vs vs 40 i ciktiktan sonra duzeldi kendilignden yani yenidoganlarda oluyormus
gulrecelim_55 Sağlık ocağında doktora götürdüm bebeklerin ciltleri kuru olduğu için çıkıyormuş. Mustelanin nemlendiricisini önerdi onu kullanıyorum azaldı ama sürmeyince yine çıkıyor ciltleri kuru olduğu için. Siz yine de sorun doktora
Mom8 Mommyyii emiyorsa sizin yediğiniz birşey dokunuyor olabilir. Baharatlı şeyler yemeyin. Sizin hormonlardan kaynaklı da olabilir. Cildi kurumuş ondan sivilce döküyor olabilir. Ev çok sıcaksa isilik gibi bir şey olabilir. Sivilce ile birlikte artan kızarıklık varsa atopik dermatit olabilir. Kısacası bir sürü sebepten olabilir. Bir çocuk doktoruna gösterin bence. Bir de eşiniz sakallı ise o öpünce sakaldan tahriş oluyor da olabilir
Mommyyii Birceninannesi ebe de normal dedi de ssanki biraz daha çoğaldı o yüzden tedirgin oldum canım sağol rahatladım valla
Aysma Benim kızımda da vardı baya çoktu hem de yeni doğan aknesi dedi doktorumuz, bişey kullanmaya gerek yok kendisi geçer dedi. Birkaç hafta kaldı sonra kendiliğinden geçti merak etmeyin sizinki de geçecek.