pervin_t Kızlar,uyku eğitimine ne zaman başladınız?nasıl yaptınız? Benim kızım 1 haftaya 5 ayı olucak ve gittikce her günden güne daha da uykuya direnir oldu.İreli zamanlarda uyku eğitimi işe yaramıycak diye korkuyorum
Mavismila Canım keşke 2 buçuk 3 e yakın baslasaydın çünkü ilerledi mi çok zor oluyor ama siz hala geç kalmış sayılmazsınz bence 1 hafta çok çok zorlanacaksın belki tahammül sınırın kalmayacak uyumadığı içim ama sen bir hafta boyunca bu söylediğim saatlerde ısrarla bi dene bakalım ne olacak ben de ilk hafta çok zorladın çünkü saat 8 gibi uyandır 11 e kadar oyala 11 de altını temizle karnını doyur yalnız ve sessiz bi odaya götür artık elinde mi sallarsın yolsa ayağında mı o sana kalmış ben ayağımda sallıyorum işte 11 buçuk gibi uyutmaya çalış zaten eğer uyuşabilirsen 1-2 saat uyur tahminen saat 1- bir buçuk gibi kalkar sonra tekrar oyala besle temizle felan derken saat tam 4- dört buçuk gibi şekerleme uykusu yapsın bir saat uyusun uyutmaya çalış 5-6 gibi kalkar tekrar beslenme alt değiştirme oyun felan derken saat tam aksam 9 buçukta bütün kişisel ihtiyaçlarını gider üstünü değiştir gece uykusuna gireceği zaman her gün geve uykusu vakti geldiğini zamanla onun üstünü değiştirmenden anlayacak işte uyut zaten eğer bir hafta bu döngüye uyarsan artık sana çok kolay gelecek alışacak dediğim gibi ilk bir hafta 10 gün çok zor geçiyor sabretmem lazım bi de uyuturken hafif bi piş piş ve süpürge sesi aç tlfndan o onu sakinleştirecek 😘😘😘