Miraaayadeee Tüylü bebelere bi çözüm bulan anneler varmı ben o kadar araştırdım bisey bulamadım 3 ay oldu ne döküldü ne bişey bıyıklı bıyıklı geziyo benim kız 😀
Purely Miraaayadeee valla karınca sütü mu yağı mi yumurtası mi ne böyle hatırlayamadım ama bebekken sürünce dökülüp bir daha çıkmıyormuş.
Miraaayadeee Cihangiriinannesii doğduğunda yoktu ama sonradan belirdi tüy gibide değil koyu koyu kıl aynı inşallah dediginiz gibi olur insanların laflarından biktim her gören bisey soyluyo sanki ben gormuyorun
Cihangiriinannesii Miraaayadeee Benim oğlumda çok tüylüydü hatta bütün alnı tüy içindeydi ama 6. Ayına kadar döküldü hep merak etmeyin ayrıca insanlara da ağzının payını verin kimseyi ilgilendirmez
Rknn Biz de 4 aylık olmak üzereyiz bıyıkları var cidden dökülür inşallah:)) kulaklarında falan da onlar dökülür dıye düşünüyorum da bıyıkları bilemiyorum insallah:))
Gzdzeynep Miraaayadeee yapısal benim kızım da tüylü ve büyüdükçe tüyleri çoğalmaya başladı doktorumuz da yapısal dedi 🤷🏻♀️
Purely Fundaakin evet bir-kac kişi tanıyorum hatta birinde annesi denemiş sadece bir yere sürmüş orda yok diğer yerlerde var. Bilmiyorum cok ben duydum sadece bir kaç kişi de de gördüm bir araştırın netten sizde