Merveipekalkan Hanımlar kızım 2 ay 4 günlük aşırı gaz sıkıntımız var. Kabızlık var. Fitille yapıyor ancak doktor dün duphalac verdi. Sabah verdim ve sürekli ağlıyor kıvranıyor kakada yapamadı. Çok zor durumdayım oturup ağlıyorum onunla😔 kullanan var mı? Napcam ben 🤷♀️
Dzehra Merveipekalkan kakası ne renk. Duphalac vermeyin derim çünkü yapamazsa daha da sıkıntı yapar. Fitille yapınca dokusu ve rengi ne kakanin
Mrv_3535 Merveipekalkan canım onu ben kendim kullandım Doğumdan sonra ishal yaptı beni ama bebeklerinki nasıldır bilemem allah yardımcın olsun
Pinardefne Merveipekalkan bebeklerede kullanılıyor duphalac doktorunuz verdiyse kullanın sürekli kabız olursa makatında çatlak olur
PoyrazinannesiEbru Merveipekalkan Duphalac hamielylen kurtarıcım olmuştu. Bebeklere de kullanılıyomuş ama etkisini bilmiyorum
Merveipekalkan Dzehra kakası normal sarıydı yaptığında. Çaresizlikten mecbur sabah verdim ama bir daha vermem sanırım perişan oldu 😕
Merveipekalkan Pinardefne bu sabah ilk kez verdik ama çok zor durumda zaten gazlı iyice gaz oldu. Olmszsa fitil yapıp rahatlatcam napayım.
Dzehra Merveipekalkan ben size kaka için başka bir şurup adı söyleyeyim isterseniz bende ise yarayan ve yan etkisiz bebekler için?
Aydiles Merveipekalkan duphalacı bende bebegımde 3-3,5 aylıkken kullandım sabah akşam, milimini hatırlamıyorum, 3-4 güne kalmadan kendisi kaka yapmaya başlamıştı, doktorunuz verdı sonucta, buraya bakarak kullanıp kullanmamaya kendiniz karar vermeyin bence
Merveipekalkan Aydiles yok kendim karar vereceğimden değil tekrar sordum şimdi doktora ne derse onu yapacağım ama zor işte😕
Merveipekalkan Dzehra olur tabi doktoru bıraktırdı duphalac şurubu eğer 3 gün içinde yapmazsa ayakta karın röntgeni çekip bakcak.
Mom084 Merveipekalkan ben kullanıyorum canım 3 aydan sonra bı kaka sorunumuz oldu düzenli verince onu yapıyor yoksa yapamıyor mamayka besleniyoeuz
Merveipekalkan Mom084 çok gazlı zaten daha çok gaz yaptı doktor bıraktırdı. İnşallah bişey çıkmaz karnında.
Dzehra Merveipekalkan ben kaka için bunu kullandım ertesi gün ise yaradı inşallah sizde de yarar. Benim bebeğimde süt alerjisi vardı kaka yapamıyordu bu yüzden hep fitille yatırıyordum ve yeşildi. Alerji uzmanı bir cpcuk dr.una götürdüm bebeğimi ve anladı süt alerjisi olduğunu mama değiştik ve bu şurubu kullandım ertesi gün yaptı kendi kakasini şurubun adı tridubat inşallah sizde de ise yarar geçmiş olsun
Dzehra Merveipekalkan aynı şekilde duphalac bende kullanmıştım ise yaramamıştı. Benim bebegimin de bagirsaklarini çektiler sadece gaz gördüler hiç bir sıkıntı çıkmamıştı bende dr değiştirdim cokta iyi yaptik çocuğum rahata kavuştu size de öneririm alerji uzmanı bir çocuk druna goturmenizi
Mom084 Merveipekalkan farklı bebekten bebeğe de şans çok küçükken vermişler o ilacı ben 4 ay dan sonra kullanmak zorunda kaldım sende ondan gaz yapmıştır zaten 3 aya kadar gazlı oluyorlar
Arzuayse Merveipekalkan duphalaci ben kullandim su gibi yaptiriyo ama ogun hep karin agritiyo onu verdiginizde cok emzirin ve su verin cunku ishal yapio
Merveipekalkan Arzuayse su vermeyi onaylamıyor doktorlar zaten çok sütümde yok mama veriyoryz. Kullanmıyorum zaten bıraktık şurubu dün fitil yapmıştım yaptı kakasını hatta bugünde yaptı çok şükür belki düzelir 🙏
Icot Merveipekalkan duphalac ‘ı en az 3 ay düzenli kullanmanız lazım dedi bize doktor. Bağırsakları düzenliyormuş. Fakat kızım 14 aylık sizin aylarda ne kadar süre ile kullanılmalı bilmiyorum fakat düzenli kullanım olmazda pek etkisi olmuyormuş.
Merveipekalkan Dzehra doktorumuzdan çok memnunum onun dışında çocuk cerrahınada götürdüm. Hafta içi şu filmde çekilsin inşallah bir şey çıkmaz🙏
Ezokaan Dzehra merhaba benim de oğlum da süt alerjisi var doktorum duphalac verdi ama prospektüste laktoz var yazıyor ayrıca alerjisi olanlar dikkatli kullansın yazıyodu acaba siz duphalac mi kullandınız