sibelkycn Oğlum 22 aylık ve 1 ay öncesine kadar herseyi rahat yiyen cocuk simdi lokmayi agzinda tutuyo yutmasi zor gelen et vs. De bogazina takiliyo ve kusuyor sifir istah anliyacaginiz.bunun 2 yaşla alakalı bi durumu var mı?? Doktora da götürdüm pek bişey demedi lütfen yardım edin delircem artikkk
Zehrakiz sibelkycn kilo problemi yoksa bırakın kendi haline yakınımın bebiside byleydi ama gecti bir süre snra 2 yaş civarıydı
nazanay sibelkycn 2 yasin etkisi de olabilir, azi disi cikariyor da olabilir belki. Ya da siz her yemediginde sinirlerinize hakim olamiyorsaniz, o da etkiliyor olabilir. Kilo sorunu da yokmus ne guzel, hic zorlamayin bence. Istedigi kadar yesin.
sibelkycn Tuba okuduğum herşey buna bağlıyor çok geriliyorum artik kayindlvalidem de sabırsız davranıyorsun çocuğa bağırıp duruyorsun bi dönem yemez diyo..
nazanay sibelkycn Istedigi kadar yesin derken, hic yememesi de dahil. Her ne kadar bunu duymak annelerin tuylerini diken diken etse de 🙃 Siz cocugunuzu daha iyi bilirsiniz ama ben kizim lokmayi agzinda tutuyorsa direkt kaldiriyorum sofradan. Bir sonraki ogune kadar da bir sey vermiyorum.