cnurayar Merhabalar, bebeğim 64 günlük, normalde her gün kakamızı yaparken 3 gündür yapamıyor. Gazı oluyor, çıkarıyoruz. Atak döneminden dolayı biraz huysuz da, ancak tuvaletini etkileyen neler olabilir. Fikirlerinizi alabilir miyim?
DeletedMom2893 cnurayar sadece anne sütü alıyorsa 10 güne yapmaması normal. Anne sütünün çoğunluğunu depoladığı için artık eskisi gibi sık sık kaka yapmılorlarmış benim kızım 5 aylık hafta da 1 gün yapar. Yaptığında kakasının rengine kıvamına ve ne kadar yaptığına yapın çok yapıyorsa normaldir ne katı ne zıvık ikisinin arasındaysa kıvamı normaldir rengi de sarı ya da hardal rengi gibiyse normaldir.
Asyaipek cnurayar aşı olduysa kuzum belki oda etkiler mi yada d vitamini damlası kullanıyorsan sadece aklıma geldi kuzum sağlık ocagındakiler demiştir belki
cnurayar DeletedMom2893 sadece anne sütüyle besleniyor. Rengi ve kıvamı bahsettiğiniz gibi, normaldi o yüzden. Yapamaması da normal o zaman anladığım kadarıyla.
cnurayar Asyaipek henüz aşıları olmadı, sağlık ocağına da danışamadım. Ama evet vitamin kullanıyoruz belki etkilemiştir. Çok teşekkürler 😌
DeletedMom2893 cnurayar normal canım doktorunuza sorabilirsiniz oda aynısını söyleyecektir ve anne sütüyle beslenen bebekler kabız olmaz.
Asyaipek cnurayar bizi yapmıştı çünkü kuzum d vitamini ☺️ Devit3 verdiler kakasını etkiledi monovit var bide onu kulllanıyorum