Mom19 BenMathilda Hadi hayırlı olsun o zaman reis😍😍Sağlıkla zamanında gelsin.Cinsiyet için lavabo açıcı ya isiycen unutma 😂😂 Bide yüzük testi yapmak lazım doktorlara güvenme .
BenMathilda Mom19 Eywallah Ben sana demiştim senin yolundayim diye 2 yılda bir olsa, 6 yılım kaldi sana yetişmeye
Mert_Cemre BenMathilda olabilir canım burdaki annelerimiz çok tecrübeli bu konuda her gün kaç tane hamile miyim postu boşuna açılmıyor 😐🤭🤭
BenMathilda Annesirintugceuzun Kutlamaa miii kusmama challenge yapalimmm Baby showerima beklerim çeyreğini alan gelsin Sagolasin bakalim neler bekliyor bizi
Sinemmmmm BenMathilda simdi bi heycana geldim bende istiyorum 2. Cocugu 🤣🤣 ama once evimi ayirmam gerek
senceumrumdam1 Mehmetereninannesi vay be sevinmiştim hayallerim gene suya düştü 😂 dokunmayın yaralıyam 😂
MuhammedAmine BenMathilda Karbonat kabarmazsa inanmam . Hayırlı olsun 🙋🏻♀️ Sağ Salim Gelsin İnşAllah
ElifTGM BenMathilda postun 4 e bölündü bebiş 😂 gerçek sananlar mizah yapanlar mizahı gerçek sananlar neye inanacağını şaşıranlar Hadi bi hooooo de sür bizi neyana gidek.
senceumrumdam1 Monaroka monarakocum gerçekten hamiş demi bi şaka diyorlar bi gerçek ben gerçek olarak yorum yaptım
GmzSnn Monaroka 😒 Çok cahilsin klora çöğdürmediğin çok belli açık açık renk yazanlar deneyimleyip sarımtırak weya yeşilimtıırrak demişlerdi😌