Aleynac Kızlar bebeğim yarın tam 4 ayını dolduracak, eline oyuncak tutturhrsam bir süre tutuyor ama kendi tutma girişiminde bulunmuyor ve uzanmıyor sizinkiler ne alemde
Karacakaraca Aleynac canım benımkıde aynı parmagının ucuyla uzanıoo aldını sanıp hemen elını agzına götürüyor:)
Mehmetereninannesi Aleynac bebegm 8 aylık 4 ayda yarım dönüyordu atak zamanı berbattı korkutmak gibi olmasın yemez içmez uyumaz oyun oynamazdı hep ağlardı sonra düzeldi. 4. Ayda çıngırak tutardı ama ben verirsem ona uzanmaya çalışmazdı 5 aydan sonra oyuncaklara merak saldı ama en cok kumandayı seviyor diş erleri kaşınıyor ne bulsa ağzına atıyor suan
Kubraaaafra Aleynac benimde dört aylık elini uzatıyor eline değince tutup ağzına götürüyor sırt üstünden yüzüstüne dönebiliyor
Aleynac Karacakaraca o da yapıyo arada tuttu sanıp parmaklarını sokuyo ağzına, bakalım başka bebekler nasıl, burda 2 aylık tutan varmış şaşırdım 😁
Kubraaaafra Aleynac 4 ay 1 günlük bir haftadır falan uzanmaya başladı gördüklerine dönmesi de 3 buçuk aydan sonra öldü kendi çabası vardı zaten dönmeye
Babymom123 Aleynac her bebeğin gelişimi farklıdır bende biryerde gördüm bebek 3 aylık kendi kendine dönmeye başlamıştı bizde 4 aylığız yarım dönüyoruz nesneyide ben eline veriyorum kendisi almıyor 4.5 aylıkken falan yapar sanırım bunları
Adeviyee Aleynac 3 ay 20 günlük oyun halısına koyuyorum ama bir aydır falan koyuyorum uzanamıyordu istiyordu ama yapamıyordu yeni yeni yapmaya başladı bilinçli olarak tutuyor siz de uzanacağı şeylerle oynatın daha iyi oluyor