DDERYAA Kızımın 3aylık olmasına sayılı günleri kala sürekli kendime bu soruyu sorar oldum.Uyku düzenine alıştırmaya geçmi kaldım yoksa yenimi başlamalıyım.Bebekler kaç aylıkken uyku düzenine başlamalıyım😴??Kızlar yardımcı olun❤️
irva DDERYAA Bizde 3 aylık oluyoruz bir kaç gün sonra.Ben oğlanı 1 aydan fazla olacak alıştırdım.Akşam 8 9 gibi uyur loş ışıkta meditasyon müziği ile.Gece 3-4 civarı bir kalkar.Sonrada sabah 10′a doğru.Çok nadirdir uyumak istememesi.Alıştırabilirsin yine.Hiçbir şey için geç değil.😊
BrcnBlgn irva Bebeginizn rutininde sabah kalkis saati cok gec bu rutuniniz gece uykusuna gecs saatni mutlaka etkilicektir
irva cideee07 Meditasyon müzikleri.Özellikle kuş ve yağmur sesli olan.Yani uzak doğu müzikleri diyeyim.You tube’den bulabilirsiniz.Rahatlatıcıdır.Hamileykende dinlerdim kendimde severim.Oğlanı da ona alıştırdım rahat uyuyor.
irva DDERYAA Meditasyon müziğini açıp o saatlerde ışığı kapatıp loş ortam yaratıyordum.O da huzurlu bir şekilde beşiğinde kendi kendine uyuyordu.Öyle de alıştı.
irva BrcnBlgn Oğlum akşam 8 9 civarı uyuyor 😊 1 aydan fazla olacak bu düzende gidiyor.Özellikle uyuması için bir şey yapmıyorum.Sallamam mesela.Kucakta da uyutmam.O saat gelince kendi kendine uyumaya çalışıyor.Extra olarak huzurlu uyuması için meditasyon müziği açıp emziğini veririm.