Mom0909 Kızlar oğlum yelegin düğmesini yuttu elim ayagım titriyor resmen eşim gelip doktora gidicez basına gelen var mı nolur basına gelen varsa yazsın nolcak nasıl cıkıcak
Sibell677 Mom0909 Mom0909 benim yiğenim de bi lira mı 25 kurus mu yutmustu 2 bucuk yasında kakasiyla cikardi sonra sizin ki kac aylık
Efemm Mom0909 oglum da anahtarlıgı koparmış boncukları keçesini hep yutmuştu 2 gun boyunca kakadan cıktı hepsi umarım cıkar canımm gecmiş olsun 2 gun içinde cıkmazsa mutlaka git
Ikraamom Mom0909 benim arkadaşın oğlu da kumanda tuşlarını yutmuş kaka yaptığında fark ettik 😂 1 2 3 4 diye çıktı hepsi 😂
Hamza123 Mom0909 benim kardeşim 1.5 yaşındayken yutmuştu ama midesine gitmemişti hastane de çıkardılar ihmal etme git bence
Mom0909 DilaraYigit1 Sibell677 Efemm Ikraamom Hamza123 omerrmoms Deletedmom5284 Esmasultan Arkadaslar cok teşekürler ya o an cok panik oldum korktum sorcak kimse olmayınca buraya yazdım direk sagolun cevap verdiniz doktor dediki sıvı tüketsin 3 4 gün içerisinde kakasını takip edin kendiliğinden cıkmasını beklicez dedi eger cıkmazsa gidicez onlar lagman yapcaklarmıs.
Esmasultan Yuttuğu düğmeden varsa fotoğrafını çekin doktora gösterin kesinlikle doktora gidin doluk borusundan vs bağırsağa indikten sonra kakayı bekleyin diyorlar