Sweetie Doktorum Rahim duvarında kalınlaşma gördü smear testim temiz çıktı ama parça alacak nasıl bir işlem çok ağrı oluyor mu ilk kez yaptırcam
Zekimurendebizigorecekmi Sweetie Çok minik bir parça hatta sürüntü bile alabilir .. acı duymuyorsunuz korkmayın :)
Alismom Sweetie aynı dert benim başımda da var doğumdan sonra genelde lohusa ve adetim 5 aydır. Nereyse son 1 aydır adetim hiç kesilmedi. Şimdi ilaç verdi 1 hafta kullan sonra adet olacaksın incelme olmazsa başka şeylere bakarız dedi. Size neler dedi?
Zekimurendebizigorecekmi Zekimurendebizigorecekmi Çok pardon ben smear testi gibi düşündüm .. eğer rahim içine girip alınacak bir parçaysa anestezi gerekebilir evet ..
Sweetie Alismom yani rahim duvarında kalınlaşma gördüm dedi ama adetimde sıkıntı falan yok parça alıp bakalım dedi sadece
Yadi32 Sweetie rahim duvarı derken nerden bilmiyorum ama benim rahim ağzından alınmıştı parca hiç birşey hissetmedim daha içten olursa uyuşturuyorlarmış onlar daha farklıymış
Buketars Sweetie kürtaj şekilde alıp patalojiye yollanıyor neden kalınlaşma var diye bakıyolar bana bebek önermişti korunmayı braktm ama zor oldu 23 mm kalınlığındaydı