Busratikaslan Doğum parasıKızlar doğum parası için başvuru yapmıştık e-Devlette ödeme aşamasında yazıyor PTT ye yattı mı yatmadı mı hani bir bilgisi olan var mı ödeme aşamasında ne demek
Semaertgrl Busratikaslan benim de öyle yazıyor hâlâ etraftan duyduğum kadarıyla daha ödenmediği için öyle yazıyormuş
Eeisitan Busratikaslan doğum parasına sadece çalışanlar mı başvuru yapabiliyor ve nasıl başvuru yaptınız öğrenebilir miyim
Busratikaslan Halimeer PTT den SMS ile bilgi gelmiyor mu mesaj bekliyordum ben de şimdi gitsem çekebilir miyim yani
Busratikaslan Derman3752 PTT mesaj gelmesi gerekmiyor muydu mesaj bekliyordum ben de şimdi gitsem çekebilir miyim yani size de ödeme aşamasında mı yazıyordu e-Devlette smsle bilgi gelmemiş miydı sızede
Tugba10-5 Eeisitan ben çalışmıyorum daha önce bir çalışmışloğım vardı ama yatmıştı süt parası ve doğum parası
Busratikaslan Eeisitan Hayır çalışan çalışmayan herkes başvurabilir 300 TL bir ödeme yapıyorlar ama eşim başvurmuştu nereden başvurdu onu bilmiyorum Google’a yazarsanız oradan çıkabilir belki benim o konuda bir bilgim yok
TDE Eeisitan bebeğin doğum belgeleriyle bulunduğunuz yerdeki aile ve sosyal hizmetlere başvuru yapıyorsunuz
Belinaysmom Tugba10-5 dogum parasını 1 ay sonra aldım ben gidin çekin pttden ama süt parası nereye başvuru yapılıyor
Elmaliturta_ Busratikaslan edevletten nasıl başvuru yaptınız rica etsem anlatır mısınız ben de basvurmak istedim ama gidip dilekce vermek gerek diye biliyordum gidemedim malum
Busratikaslan Elmaliturta_ Canım benim için başvuru yapmıştı Google’a yazarsan oradan bulabilirsin belki belki o konu hakkında bir bilgim yok
ArasMom_34 Busratikaslan ben ödeme aşamasında diye 3.5 ay bekledim 🙈 ama ptt yatmıştı 144 arayın bilgi veriyorlar paranız yatmış yada ödeme aşamasında diye
Musabavs Busratikaslan ödeme aşamasındaysa gidip PTT sen alabilirsiniz canım. Ben geçen gün gittim yatmış aldık 😍😍
Vhdeucr42 Busratikaslan Doğumdan 10 gün sonra yatıyor. Bende e devletten hep öyle görüyordum eşime Ağustos da doğum yaptım Ekim’de yatar demişlerdi ama 10 gün sonra yatmış kendim PTT çalıştığım için öğrendim