pandemibebegi Kızlar 2 ay 12 günlük bebeğim var. 2 ay olunca ilişkiye başladık. 15 gün önce doktor kontrolünde yumurtlama var demişti doktorum. Prezervatifle korunuyorduk ama 15 gün geçmesine rağmen regl olmadım. Yumurtlama olmuşsa şimdiye kadar regl olmam gerekmez miydi ? Çok korkuyorum.
Sinemmmmm pandemibebegi ben dogumdan 4 ay sonra adet oldum onun uzerine 2 ay olmadim 2 ay sonra tekrsr oldum
Birkizbiroglan pandemibebegi prezervatif ilişki başında takıp,sonunda kontrol ediyorsanız çok düşük bir ihtimal.. Onun haricinde oğlum 14 aylık ve hala regl olmadım… Herkesde hemen düzene girmiyor maalesef 🥀 umarım normal bir gecikmedir 🌼
pandemibebegi Deletedmom5447 düzensizlik normal evet ama yumurtlama oluştuysa da gecikebilir mi reglin gelmesi?
pandemibebegi Mirayasyanin_annesi ya inşallah değildir. Sezeryan oldum ben dikişlerim patlar resmen. Senin normal doğum muydu?
pandemibebegi Deletedmom5284 ohh iyi o zaman. Hani ben yumurtlama oluştuysa 15 güne atması lazımdı diye düşündüm geç atabilir dimi
Fatmallper1 Bir seneye kadar normal düzensizlik. Ben de daha 8 ay sonra 2 önce oldum 🤭çok tedriginsen test yap bence
pandemibebegi Fatmallper1 düzensizlik normal ama yumurta oluşmuş ya onu atmayabilir mi vücut ondan kafam karıştı. Hala atmadı diye . Bazılarında yumurtlama olmuyormuş 1 sene ama benim yumurtlama olduğu için endişelendim
Sinemmmmm pandemibebegi insallah canimm bende kac kere testleer yaptim strese girdim sonunda dedimki hamileysem de hamileyim napiyim artik diyip kendimi rahatlattim ve 2 gun sonra adettim 🤣🤣 kendini strese sokma
Mommy_ pandemibebegi Yumurta oluşmuş olaa bile hornonlar tam dengede olmadığı için adet gecikebilir, düzensiz olabilir. Benim kırk muayenemde yumurta görünüyordu, hatta doktorum uyardi dikkat et diye, adet oldugumda oğlum 5 aylıktı.
pandemibebegi Mommy_ ayy çok içimi rahatlatın çok sağol benim de asıl endişelendim mesele oydu işte yumurtanın oluşup reglin gelmemesi. Çok sağol🌺