Gulerbugrak 2 aylik bebeğim var 2 gündür kakasini yapmıyor masaj vs de yaptım zeytinyağı da verdim ama değişen olmadı. Acaba onun kakasini yapması için benim ne yemem lazm. Tecbureli anneler yazabilir mi benm ilk cocugum
AzraninAnnesii Gulerbugrak benim bebegimde 2 ay 1 gunluk sadece anne sutu aliyosa 10 gune kadar yapmamasi normal.benim kizimda haftada 1 yapiyor
umutvar1 Gulerbugrak doktor bana kuru kayısı, kuruyemiş vb şeyler yememi önerdi. Bir de annede ya da babada kabizlik problemi varsa genetik olarak bebekte de olabileceğini söyledi. Bunun dışında göğüs ucune zeytinyağı sürebilir ya da direkt bir çay kaşığı verebilirsiniz.
Hilce_ Gulerbugrak sakın makatina birşey falan sürme aşağıda dedikleri gibi odaya iki aylık karnına bebek yağı ile masajlar yap sende Su tuket benim bebeğim 4 gün yapmamıştı çok normal doydugundan da emin ol
Remkoc AzraninAnnesii 10gun mu bu çok uzun bı sure değil mi ben 4 günden sonra bı doktora gorunulmesi gerektiğini duymuştum yanlış biliyorsam kusura bakmayın 😊
Morfrenk Bende kabızdım bebeğimde, dün nane çayı içtim bende rahat çıktım tuvalete bebeğimde yaptı kakasını.. Bi kaç gun içicem bakalım onla mı alakalı
AzraninAnnesii Remkoc hayir degil anne sutu aliyosa ama sadece.ayrica makata sokmak gibi seyler yapmayin bence.o sekil yapmaya alisabilir bu defa
AzraninAnnesii AzraninAnnesii hatta bugun asisi vardi hemsireyede sordum normal dedi.nettende arattirip bakabilirsin.