Oznur2611 Bebeğim ne yaptıysam emmiyor 2 aylık sadece mamayla besleniyor sütüm günde en fazla 25 cc çıkıyor toplamda ve adet oldum artık sütüm çoğalmayacağı anlamına mı gelir bu, bir çare arıyorum
defnesmomm Oznur2611 merhaba, adet olmanız sütünüz olmayacağı anlamına gelmez. Düzenli sağarak sütünüzü artırma şansınız var. Dengeli beslenin, bol sıvı tüketin. 3 saatte bir güçlü bir makine ile sağın sütünüzü.
Ruru_20 Oznur2611 bende seninle aynı durumdayım ilk başlarda sütüm o kadar çok çıkıyordu ki akıyordu resmen şimdi bir iki damla geliyor ve bebeğim 4 gündür beni emmiyor çünkü süt yok ilk başlarda anne sütü artı mama gidiyordum şimdi sadece mama benim bebeğimde 2 aylık 😔
Merve1134 Oznur2611 mamsel humana gibi çaylar çoğaltır üç defa üzüntüden kesilen sütüm böyle geldi ve bol su içtim yanında havuç yedim ara ara. Rezene ve anason çayı yaptım karıştırıp bunları denemelisin bence
Oznur2611 defnesmomm damla damla geliyor sadece gün içinde 25 cc zor çıkarıyorum çoğalır mı düzenli sağarsam
defnesmomm Oznur2611 çoğalma olasılığı var tabi ki ama düzenli sağmalısınız ve motive etmelisiniz kendinizi.
Oznur2611 Ruru_20 silikon uçla da dene bana doktor önermişti fakat onunla da tutmadı belki seninki tutar 🤷🏼♀️
Ruru_20 Oznur2611 denedim tutmuyor sütüm artsın diye çay aldırdım eşime belki artar o zaman sağacam ve biberonla verecem başka çarem kalmadı çünkü benim😔
zeynepaselm 2 saatte bır banyo yap ardından sag hemen bnımde azdı sutum kanalların acılmamıs boyşe yaparsan açılır