Cngzhn Bebegim 18aylkk memeye cok duskun bi bebek,surekli emmek ister ama ben sanirim bu tmepo sayesinde cok zayifladm,eski kilomda dort kilo daha azim hemen yuuzme yansiyo..Oyle cok hamur skeer fln da yyemiyorum cunku gebelik sekerim vardi benim,su anda da sinirda…var mi benim gbii🙈🙈
BabyGroot Cngzhn bende öyle canım hamile kalmadan önceki kilomdan 6 kilo daha düşük kilodayım. Bi de benim kız alerjikti ilk aylarda diyet yapmak zorunda kaldım o da çok etkiledi. Şimdi yiyorum am alamıyorum normalde de zaten kilolu bi yapım yoktu
Deletedmom_29 Cngzhn ben de zayıfladım maalesef (oğlum 5 buçuk aylık) bünye meselesi. Emzirmesem de zayıflardim ben kesin.
Cngzhn BabyGroot hergun acaba hastamiyim niye zayifliyorum dye sorgulamaya baslamistim artk,tesekkur ederim cevabinz icin🥰
Kuroneko Ben 🙋♀️ 13 aylik oğlum, 9 aylikken hamilelik öncesi kiloma ulaştım su an -4teyim ayni sekilde meme bağımlısı ve cok haraketli bir bebek yeme icmeden kısmadan kendi kendine gitti kilolar
Cngzhn Kuroneko tesekkur ederim cevabiniz iicn ,aynen oyle,bazen ona yedirmeye calisirken doymadan sofradan kalktgm oluyor
BabyGroot Cngzhn ama kendinizi sağlıksız ya da rahatsız hissediyorsanız tahlil yaptırın mutlaka belki vücudunuzda eksik vitamin vs vardır
Kuroneko Cngzhn emzirmek cok kalori kaybettiriyor üstelik meme bagimlisi bebek cok zor kendimizden eksiltiyoruz sürekli kilo verdim evet ama cok sağlıklı görünmüyorum açıkçası cildim solgun göz altlarimda morluklar oluşuyor aslinda kan ve vitamin değerlerimize baktirmamiz gerekiyor ama bir türlü firsat bulup gidemedim
Oozzee Oğlum 3. ayına girdi bugün, ben de hamile kalmadan önceki kiloma düştüm, hatta 1-2 kilo daha düşüğüm. Dikkat ediyorum ben ama, abıe-cubur, tatlı vs yok. Emzirmeyle gidiyor kilolar.
Mina_momy BabyGroot bu kesinlikle ben . Kemiklerim çok ağrıyor hele kuyruk sokumu deniliyor heralde o kemiğim çok ağrıyor ve nedensizce haberim yok ama bir yere mi çarpıyorum bilmiyorum kollarım küçük morluk oluşuyor ağrıyor yada morluk olmadan o ağrı gibi ağrılar oluyor benim kesin kan değerlerim çok düşük şu pandemiden gitmek istemiyor insan birden 21 kilo verdim 1 ayda 🥺
Mina_momy Cngzhn eski kilomdan -21 eksiğim hiçbirşey yapmadan. Kızım 6 aylık 3 aylıktan beri gece uykusu bilmiyor sürekli gece beni emiyor ek gidaya mamaya rağmen sürekli memeyi istiyor orda rahatlıyor uykuya dalıyor vs. zaten hamileliğimde sadece 4 kilo aldım 74 başladım 78 doğurdum şuan 57 büyüyüp hareketlenince bide uykusuzluk eriyor insan 🥺
BabyGroot Cngzhn onda sorun yoksa o zaman endişe etmeyin. Maalesef bebişlere yedirmek ten kendimizi unutuyoruz çoğu zaman 😊
Cngzhn Mina_momy bende de morluuklar olusurdu cok korkmustm,uc ay once tahlil yaptrdm,kanszmism,,ihmal etmeyin🥰
BabyGroot Mina_momy ooff canım 1 ayda 21 kilo çok fazla mutlaka bi doktora gitmen lazım. Önlemini al git hiç bişey olmaz hiç olmadı bi sağlık ocağına git tahlil ver. Bende sürekli uyku hali vardı B12 eksikliği çıktı takviyeden sonra biraz düzeldim
Cngzhn Mina_momy 21kilo bir ayda degl dmi yanlis anlamadim??canim bir ayda o kiloyu verdysen bi baktr vitaminlerne
Cngzhn Mina_momy yani benim dogum sonrasi bagrssklarim da cok calismaya basladi,o ble kilo verdirms olablr dyorum,millet calismadgndan dert yanar ben tam tersi