EylulumKizim Bebeğim 3 aylık kalça geriliği var dedi doktor ortopedi doktoruna götür dedi geçer diyor yaşayan geçen var mı iyileşen yani var mı
Ftmnur01 EylulumKizim canım 40 ı çıkınca bizde götürmüştük doktor sağ kalçasında gelişim geriliği var demişti 3uncu ayında tekrar götürüp tarama yaptırın dedi ben ikinci ayını doldurunca tekrar göturdüm içim rahat etsin diye şükür geçmişti gayet iyi dendi gelişimi için sizinde içiniz rahat olsun geçiyor eğer kalça çıkığı yoksa
AlininAnnesii- EylulumKizim bizede dediler sol kalcada gerilik var diye erken yaptiklari icin tam gelismemis oluyomus 3. Ayinda tekrar goturduk duzelmisti . Ortapediye fln goturmene gerek yok bence ama yinede sen bilirsin .
Hasfa EylulumKizim merhabalar biz 4 ay 15 günlüğüz tedavi görüyoruz ilk götür dediklerinde 2 aylıktık her ay kontrole gittik ve çift Bez bağladık geçen haftalarda bize pavlik bandajı verdi doktor geçer diyor Allahın izniyle fakat ne diyorlarsa yapın hatta içinize sinmezse yeni ultrason çekilin 4 ayda zaten film çekiliyor çokk çokk geçmiş olsun 😘 🤲🤲🤲🌺🌺🌺💕🌺
EylulumKizim Ftmnur01 aynen canım kalça çıkığı yok çok şükür .. 2buçuk aylıkken gittim doktor 1,5 ay sonra gel geçer dedi dediğin gibi dayanamayıp bi bi kaç hafta sonra başka bi doktora gittim ama 3 aylık olduk ama geçmemiş bizim ki
Ftmnur01 EylulumKizim peki herhangi bişey önerdi mı doktorunuz.mesela bize kundak yapmayın dedi bir de bezini kasıktan değil yukarıdan bağlayın dedi bunlar gelişimine olumsuz etki eden şeylermiş
EylulumKizim Ftmnur01 aynen bize de kundak yapmayın dedi ayaklarından tutup sallamayın dedi bide ..niye ayağından tutup sallayim yapmadık hiç dedim bazıları banyoda öyle yapıyormuş o yüzden söyledim dedi .
Ftmnur01 EylulumKizim bizede aynı şeyleri söyledi bende aynı tepkiyi verdim canım yapanlar varmış demekki.bazi doktorlar çift bez takmayı oneriyorlarmis bizimki söylememişti ama siz bunu sorabilirsiniz doktorunuza. Çok geçmiş olsun gelişim geriliği düzeliyor için rahat olsun